Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НБУ опустил курс гривны до 23,64 грн/$

Национальный банк Украины установил на 7 декабря 2015 официальный курс гривны на уровне 23,6486 грн/$. Таким образом, по сравнению с предыдущим банковским днем, НБУ понизил курс гривны на 55 копеек.

Официальные курсы гривны по отношению к другим валютам установлены на следующем уровне:

2578,173 грн за 100 евро

3,4947 грн за 10 рублей.

Опубліковано (змінено)

Пятничный отскок --классика жанра и межбанк подрос чтобы покупали веселей валюту.Не забываем что на носу длинннные праздники и желательно иметь на расходы наличную гривну

Який відскок? На 80 коп відскок? Тоді шо таке ріст? +-3 грн? Ми 80 коп набирали на МБ тижнями а тут день...

Тепер мені не дивно чому ЧР нижче не пішов.

Доречі сьогодні зняли обмеження введені ще в 2014 році які потім в вересні 2015 продовжили (обмеження на зняття готівки і т.д. кому цікаво знайде) я вище писав за четвер, бо постанова діяла до 03.12.15 але я промахався на сутку, так як вона діяла до 03.12 включно... І відмінена автоматично сьогодні.

А тепер що получається, "відкатік", який ьак назвав Моцарт був суто для своїх, його акурат прокрутили на пару днів, різали покупців непотрібних, і ми мали ВЕЛИКІ ОДИНОЧНІ СУМИ ПОКУПКИ по смішному курсу!

+ на ринок зараз вийдуть ВІДКЛАДЕНІ гравці ще з далекого вересня 2014 року, ті гравці які мали контракти з довготерміновою відсрочкою (вроді більше 60 днів і по сумі +там були обмеження, не згадаю зараз) вийдуть тепер на ринок, от сидів я в вихідні і на початку тижня, і був в шоці, ніодної предпосилки до зниження, ніяких дій ніде, курс вниз БІЛЬШЕ ГРИВНІ!!! Небуває так...

Думаю що з понеділка буде шухєр. Надіятися ХОЧЕТЬСЯ нижче 24 на МБ але віриться слабо ;(

Змінено користувачем бакс
Опубліковано

Який відскок? На 80 коп відскок? Тоді шо таке ріст? +-3 грн? Ми 80 коп набирали на МБ тижнями а тут день...

Тепер мені не дивно чому ЧР нижче не пішов.

Доречі сьогодні зняли обмеження введені ще в 2014 році які потім в вересні 2015 продовжили (обмеження на зняття готівки і т.д. кому цікаво знайде) я вище писав за четвер, бо постанова діяла до 03.12.15 але я промахався на сутку, так як вона діяла до 03.12 включно... І відмінена автоматично сьогодні.

А тепер що получається, "відкатік", який ьак назвав Моцарт був суто для своїх, його акурат прокрутили на пару днів, різали покупців непотрібних, і ми мали ВЕЛИКІ ОДИНОЧНІ СУМИ ПОКУПКИ по смішному курсу!

+ на ринок зараз вийдуть ВІДКЛАДЕНІ гравці ще з далекого вересня 2014 року, ті гравці які мали контракти з довготерміновою відсрочкою (вроді більше 60 днів і по сумі +там були обмеження, не згадаю зараз) вийдуть тепер на ринок, от сидів я в вихідні і на початку тижня, і був в шоці, ніодної предпосилки до зниження, ніяких дій ніде, курс вниз БІЛЬШЕ ГРИВНІ!!! Небуває так...

Думаю що з понеділка буде шухєр. Надіятися ХОЧЕТЬСЯ нижче 24 на МБ але віриться слабо ;(

Я писал о нале

Опубліковано

Бакс, ну вот не нагнетайте, ну какой отложенный спрос с сентября? Может ещё с февраля ? :) И пока ещё ничего не сняли..информации нет. Любому мощному росту нужна коррекция, особенно если непрерывно расти с 22.4 до 26.2 без существенных откатов. Поэтому вполне ожидаемая коррекция произошла. Медведи с рынка никуда не делись, с ПН-ВТ зальют рынок и пойдём вниз против ожиданий большинства, что будем расти. Пока Яценюк не отчитается в зРаде - не будет роста. Имхо.

Опубліковано

Бакс, ну вот не нагнетайте, ну какой отложенный спрос с сентября? Может ещё с февраля ? :) И пока ещё ничего не сняли..информации нет. Любому мощному росту нужна коррекция, особенно если непрерывно расти с 22.4 до 26.2 без существенных откатов. Поэтому вполне ожидаемая коррекция произошла. Медведи с рынка никуда не делись, с ПН-ВТ зальют рынок и пойдём вниз против ожиданий большинства, что будем расти. Пока Яценюк не отчитается в зРаде - не будет роста. Имхо.

Та й і падіння не буде.Найближчим часом цю річ називаю "болотом".

Опубліковано

От втім той діло, про відміну ніде і писати не будуть бо вона автоматична забийте. Для особливо лінивих ось http://www.segodnya.ua/economics/finance/segodnya-istekaet-srok-deystviya-valyutnyh-ogranicheniy-nbu-672788.html

І ви не уважні, постанова діяла з вересня 2014 року до вересня 2015 і в вересні 2015 її продовжили до 03.12.15

Тепер ше раз прочитайте мій пост вище ;)

Опубліковано

Вы должны понимать шо если в Киевлянке уже 25.10(и ещё ни вечер)то по колхозам всегда выше.

так і залишилось, а по "колхозам" усе тихо B)

Опубліковано

Долго себя сдерживал, но не выдержал - предсказываю откат :)

Я, со своей верой в "теорию заговора" вот что подумал:

А что если нынешнее торможение на 25 и цирк на межбанке устроен для того, чтобы откупились самые последние "ловители дна"? Сейчас все ждут возобновления роста доллара, а его (доллар) возьмут и обвалят на 2-3 грн.?

И загон выйдет неплохой, и мадам закончит год красиво - с 21,69 на межбанке.

• Подобається 13
  • Не подобається 11
Опубліковано

Зараз розіграють цю "інформцію", потім розігруватимуть якусь іншу - скільки вже разів таке було, згадайте! Тому розуміючи це - нема смисла піддаватись паніці при черговому загоні і бігти купувати долари на пікові їх вартості - адже через деякий час можна буде легко відкупитись дешевше, коли ажіотаж спаде і Регулятор відкотить курс до початкового рівня (правда, щоразу плюс невеликий приріст, адже після кожного "загону" гривня трохи знецінюється).

Потом будет 15-го и переговоры ,которые идут(чудово) и т.д 

Сдесь ,уверен большенство понимают про загон(но вспомните пож. как за два-три дня до загону(26 на покупку бакса) сдесь говорили про слухи"шо буде 30.Чому? Так всi кажуть").

Посмотрим до каких чисел будет следующий загон и до каких потом откатят(если будет чем откатывать НБУ).

С ув.Громська

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...