Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, agenda сказал:

нбу сегодня снова скупился на межбанке. повторяйте за нбу-покапайте валюту, не ошибетесь)

Забудьте,змінилось керівництво-змінились і повадки,ловіть лоу по парі євро-дол,яке співпаде з лоу в парі дол-гр

Опубліковано
8 минут назад, Боб Губка сказал:

Чи не запізно спохватились

Ні, хто ж міг знати про таке поетапне підняття, підозрюю що і в квітні піднімуть. Хоча гройсман був проти останнього підвищення на 16%, от і будь мудрий будуй прогнози... 

Опубліковано

Цікавий сайт і форум. Час від часу читаю раз в тиждень точно. І тижнів 2 тому читав що в цьому році було локальне дно і всі кричали хто не купив по 26.84 той пролетів. В той час прикупив ще 600 баксів правда уже по 27.00. Але наступило нове дно. І думаю це дно ще не кінцеве. Я думаю що ми ще можемо побачити і 26.50 і чуть нижче ну може 26.20.

Опубліковано
21 минуту назад, Боб Губка сказал:

Забудьте,змінилось керівництво-змінились і повадки,ловіть лоу по парі євро-дол,яке співпаде з лоу в парі дол-гр

Так повідайте, як це зробити, бо ще не так давно ловили на 27,85 потім на 26,85:rolleyes:

Опубліковано

обычная практика, когда на момент выхода новости, она уже заложена в курс. Допускаю, что такое стремительное падение было из-за этого, т.е. что ставку должны были повысить.

Опубліковано
Только что, alexjc сказал:

обычная практика, когда на момент выхода новости, она уже заложена в курс. Допускаю, что такое стремительное падение было из-за этого, т.е. что ставку должны были повысить.

Ні, чорна п"ятниця намічається тільки завтра.

Опубліковано

На чем такое стремительное укрепление на МБ? На слухах о новом транше? За счет выигрыша у Газпрома? 4 G? 

Подкиньте дровишек, т.к. я не понимаю, на каких новостях сползание происходит... Учетную ставку подняли, но это явно не положительная новость для укрепления красивой...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...