Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
12 хвилини тому, yurets8 сказав:

Я ранее писал, что сдал бакс по 27.7 и положил на карту Укргазбанк, где насчитывается 15% годовых на остаток. 

Сейчас, когда везде уже светиться 27.40 на ЧР, я обменял обратно через приложение по 27.3 + проценты заработал, и не надо никуда бегать) дальше посмотрим) 

А завтра може виявитись, що Ви купили на піку цього росту)

Опубліковано
2 минуты назад, deen сказал:

А ще 3міс цей долар не можна знімати, щоб комісія окупилась, або зняти і одразу в мінус. То краще вже в обмінці переплатити цих 10-20коп.

Опубліковано
4 минуты назад, deen сказал:

Може виявитись. Тим більше, що НБУ не виходив, а завтра може вийти. 

Але я зафіксував прибуток і буду спати спокійно) 

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано (змінено)
8 минут назад, Twin сказал:

А ще 3міс цей долар не можна знімати, щоб комісія окупилась, або зняти і одразу в мінус. То краще вже в обмінці переплатити цих 10-20коп.

Я не збираюсь його знімати) максимум - так само обміняти назад онлайн на грн, якщо побачу вигідну можливість) 

Я так само і здавав, коли курс на міжбанку і ЧР різко опустився (на копійок 20-25), а в Укргазбанку ще світився 27.7. Тільки тоді ще не онлайн, а в касі)

P. S. Онлайн качелі і ніякі кеди не потрібні) 

P. P. S. Але це оффтоп) 

Змінено користувачем yurets8
Опубліковано
9 хвилин тому, yurets8 сказав:

Може виявитись. Тим більше, що НБУ не виходив, а завтра може вийти. 

Але я зафіксував прибуток і буду спати спокійно) 

Я до того, що прибуток можна було зафіксувати суттєво більший (для цього на форумі інформації достатньо...)

Опубліковано
1 час назад, Twin сказал:

А потрібно, бо якщо все відбувається без нбу, як бачимо, ріст видихається;)

Выдыхается, выдыхается, но растет каждый день ;)

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Jilane2 сказав:

По ходу до 28 можем без остановок пойти

Якщо завтра з ранку Нацбанк не виставить на продаж 100 млн,то мабуть нова зрада,але уже Гаранта.Наступив час,коли кожен за себе (рятуйся хто може!)і це значить,що як писав (пише) класик цих гілок - "щось пішло не так..." І можливо очікувати не те що 26.5 але й 27 цього року не варто.

1 година тому, Lasvegas сказав:

Нет, не было.

ни сегодня, ни вчера

Ждем-с завтра - с утречка!

Змінено користувачем Arbitr
Опубліковано (змінено)
33 минуты назад, deen сказал:

+ частково я все одно ще в гривні і там також нараховується 16.5%

Буду вважати, диверсифікувався) 

Змінено користувачем yurets8
Опубліковано
1 час назад, yurets8 сказал:

Странно, на других ресурсах показывает межбанк 27.19-27.22 (продажа), а здесь 27.33

И это при том, что здесь задержка 1 час 

Меня терзают смутные сомнения, как говорил один герой в известном фильме, по поводу курсов на межбанке, особенно с утра при открытии и после обеда перед закрытием :).  Вот после 10-00 и до обеда особых расхождений по курсам между разными источниками информации нет.

Так, портал "Курс денег" сообщает: "На рынке появились крупные покупатели валюты, готовые брать почти по любой цене. Скупить необходимый объем им не удалось, их заявки перенесены на завтра. Закрылись торги на 13,5 копеек на позиции "бид" и на 18 копеек на позиции "оффер" выше, чем днем ранее, и практически весь этот рост пришелся на последние два часа торгов." 

Интересно, а по 27,33 валюта была продана или по такому курсу ее всем не хватило и этим покупателям предложили дороже, на что они не согласились, и именно поэтому их заявки были перенесены на завтра? 

Кстати, тут один сайт, название которого я обещал не упоминать, сообщает, что после обеда у нас на межбанке предлагали на продажу по 27,54. Но банк Пивденный действительно выставил продажу по 27,50, хотя неделей назад держался дольше всех, продавая он-лайн по 26,40.

Опубліковано
2 minutes ago, Reasonable said:

Меня терзают смутные сомнения, как говорил один герой в известном фильме, по поводу курсов на межбанке, особенно с утра при открытии и после обеда перед закрытием :).  Вот после 10-00 и до обеда особых расхождений по курсам между разными источниками информации нет.

Так, портал "Курс денег" сообщает: "На рынке появились крупные покупатели валюты, готовые брать почти по любой цене. Скупить необходимый объем им не удалось, их заявки перенесены на завтра. Закрылись торги на 13,5 копеек на позиции "бид" и на 18 копеек на позиции "оффер" выше, чем днем ранее, и практически весь этот рост пришелся на последние два часа торгов." 

Интересно, а по 27,33 валюта была продана или по такому курсу ее всем не хватило и этим покупателям предложили дороже, на что они не согласились, и именно поэтому их заявки были перенесены на завтра? 

Кстати, тут один сайт, название которого я обещал не упоминать, сообщает, что после обеда у нас на межбанке предлагали на продажу по 27,54. Но банк Пивденный действительно выставил продажу по 27,50, хотя неделей назад держался дольше всех, продавая он-лайн по 26,40.

То, что кто-то предлагал на продажу 27,54 не значит, что по этой цене кто-то купил :) К сожалению, графики не показывают, были ли по таким ценам реальные сделки. Поэтому это могут не учитывать.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...