Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 минуту назад, Mozart сказал:

Просто для сведения. Сегодня НБУ с самого утра скупает все излишки на МБ. Начал по 23,50, потом по 23,49 ... а по 23,48 ему уже никто и не продал, т.к. оказалось, что самим нужно :)
К чему это я?...

НБУ доллары нужны..и паника не нужна(подумал Штирлиц) :)

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 3
Опубліковано
58 minutes ago, focus63 said:

Я це і не казав, я маю на увазі те, що на мій погляд рано пригати з гривні в бакс...

А якщо відверто, я дуже до Вас завжди прислуховувався, но пам,ятаю "що поїзд потрохи почав рухатися" 

А воно вийшло навпаки, поїзд почав кататися в зворотному напрямку...

Хрустального шару нема ні в кого, я це розумію, но вийшов частково з бакса по 23,72 і зараз не жалкую поки що, далі будемо бачити...

Объективно - курс непрерывно падает уже 8 недель без малейшего подскока за все это время, выходить в гривну прямо сейчас.. несколько чревато...

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 2
Опубліковано (змінено)
1 час назад, Mozart сказал:

Просто для сведения. Сегодня НБУ с самого утра скупает все излишки на МБ. Начал по 23,50, потом по 23,49 ... а по 23,48 ему уже никто и не продал, т.к. оказалось, что самим нужно :)
К чему это я?...

Я писал про пылесос , не не похоже? Если понять кто наливает уе и насколько хватит красивой на выкуп у НБУ можно будет  просчитать или погадать порог падения до отскока,  кто возьмется? А наливают похоже для какойто спекуляции, точнее для аферы, подставы, как то так

Змінено користувачем stari4ok64
Опубліковано
30 хвилин тому, Френк сказав:

2 роки читаю цю ветку. Сьогодні вирішив зареєструватися і написати. Jilane і nord555a  типові всепропальщики які нічого тут доброго не написали і багато хто їх тут підтримує. 

Багато користі було від миши бурого самурай. 

І ще починаю згадувати молекулу і його прогнози. Може він був нострадамусом? 

А мій прогноз до 23 будем летіти впевнено. Корекції не буде вона була на 24.5 і загін. До кінця лютого сходим до 22. В березні поиходить пік різних операцій і можливий відскок на гривню і до червня обвал на 2 гривні

теж читаю цю гілку, приблизно 3 місяці, можу зробити деякі спостереження:

1)панічні настрої стосовно того, що сильна гривня обвалить долар,а відповідно і економіку США підсилюються

2)по зміні риторики в коментарях можна вирахувати тих, хто сів у останні вагони

3)агітація за грн визначається "точкою сидіння", економічні фундаментальні показники - в топку, дещо вдосконалена версія керівництва країною(одна режисура), ніж в т.з. лднр -"наше всьо", наш "паровоз вперьод лєтіт, на восемь- остановка ")))...

деяка бентега))  від втраченого потенційного профіту в 15% на курсі присутня, але на фоні недоотримання 150...200% за цей самий період на BTC, якось ці переживання не головні.

Опубліковано
3 часа назад, Mozart сказал:

Выделенное черным - это Ваш личный риск. Вам повезло. 
Но если Вы считаете в долларе, важно не только выйти, но и вовремя зайти обратно. 
Думаю, всем понятно, что при отскоке подниматься по 10 копеек в день, как до этого опускались, не будут? 
И заскочат в уходящий поезд далеко не все? 

А так... пока да, пока все нормально.

На нале на 2 грн вверх пульнут. Вот и все, чем это закончится. Зато на ветке будет в этот день 15-20 страниц исписано. 

• Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 6
Опубліковано
9 минут назад, Jilane2 сказал:

Ограбили заробитчан и фрилансеров. 

Как бы у меня минус по накоплениях, а вот по зарплате сейчас плюс получился и ещё грн. добавили 

Опубліковано
30 минут назад, nomer сказал:

Как бы у меня минус по накоплениях, а вот по зарплате сейчас плюс получился и ещё грн. добавили 

Плюса нет, рост цен съел

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...