Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
6 минут назад, sashabar сказал:

Сказал что заметил. Там правда два кантора ещё есть, возле них некого. Курс от себя 35.5. Странно они всегда отличались завышеным курсом.

Сейчас вся Украина торгует в пределах от 35,50 до 36,00. "Ужались"... Не все ж горки по 2-3 гривны устраивать... 

Опубліковано
3 хвилини тому, Leva - 30 сказав:

Інформація для роздумів. Принесли пенсію, грошики як тільки з під станочка, по номерам. 

нові купюри з'являються і без вкидання додаткових грошей в обіг:  зношені купюри вилучаються НБУ, нові вводяться в обіг. 

Але, зважаючи на ситуацію, цілком припускаю те, на що Ви натякаєте

Опубліковано
3 часа назад, Лев сказал:

Доброго дня.Херсон п'ятниця,субота та сьогодні в обмінниках все тихо.У деяких маржа зменшилася до 50коп.Люди купують чи продають тільки за надібності.Бачив кілька обмін по 36.50-37.00.

Виїзд на Запоріжжя продовжується.Наразі єдине що може завадить цьому,то це тільки дощ..Через Крим теж виїзджають.

Несколько вопросов по обстановке в Херсоне.

1. Удивляет тот факт, что дают работать обменкам, а не позакрывали все как у них там в самой России. Видимо не могут полностью контролировать денежную массу населения и чтобы не было коллапса пока не вмешиваются в налаженный процесс.

2. Что с вашим депозитом с покупкой долларов? Надолго ли открыли его и какова перспектива получения?

3. Немного не укладываются в голове все эти перемещения в Крым и Запорожье. С какой целью? Коммерция или решение вопросов на Украине и возвращение обратно? Неужели насовсем бросают жильё и из протеста просто кидают всё и уезжают ?

• Лайк 3
  • Дякую 2
  • Подобається 2
  • Не подобається 4
Опубліковано
14 минут назад, Mozart сказал:

Кожного разу радію, як дитина, коли на цій гілці з'являється цікавий (особисто для мене) дописувач. З деяких пір слідкую за Вашими постами, наші думки дуже схожі. Причому практично по кожному озвученому пунктові. 

Хочу трохи доповнити. Ті, хто мене уважно(!) читають (і на цій гілці в тому числі), пам'ятають: коли курс був 37-38, я не закликав купувати по ТОМУ курсу, очікуючи зниження. 

Але! У той же час я наголошував, що коли долар подешевшає до певного рівня... варто буде подумати про перехід у валюту (на чому, до речі, Е34 теж зауважив)

Так от. З урахуванням усіх наявних і можливих обставин, рівень трохи нижче 35,50 наразі - саме такий рівень. Ймовірність побачити 34,ХХ тане з кожним літнім днем... 

А як тільки-но Нацбанк відпустить безготівковий (він же офіційний) курс - вона (ймовірність) просто лусне, як мильна бульбашка. 

Дякуємо, Вам за цінні поради ! Дивився вчора Рожкову, казала що не час ще відпускати курс. Немає справедливого балансу. А так згоден.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...