Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 хвилин тому, Perchik сказав:

А банк у экспортеров будет покупать без налогов конечно же. Норм схема, нечего сказать. Боюсь рынок начнет опять уходить работать в темную.

Если я зарабатываю в валюте, то я ее не только не могу снять и поменять без потерь, так теперь еще к жадности наших экспортеров добавиться жадность государства и таким образом импортные товары будут как минимум на 30% дороже чем в той же европе. 

Богатая страна, что сказать...

"Жадность государства?"
Я б сказав, що це крок відчаю по врятуванню ЗВР і хоч якійсь притримці курсу. Так не приємно, я теж заробляю в зелених папірчиках, але це ціна війни і краще її платити таким чином, ніж своїм життям.

ІМХО. законопроекту немає, а є тільки напрацювання по ньому, отже поки що, промацують реакцію імпортерів

Опубліковано
14 минут назад, -=michael=- сказал:

П.С. По результатам интервенций на этой неделе можно будет попытаться оценить, когда в следующий раз поднимут планку.

А что Вы имеете в виду?

Опубліковано
1 час назад, kursman27 сказал:

"Кабінет міністрів розробляє законопроект про запровадження додаткового збору на купівлю іноземної валюти імпортерами.

"Тут варто зазначити, що обрана концепція не передбачає додаткових імпортних мит (що складно у адмініструванні), а передбачає запровадження 10% збору на валютообмінні операції для купівлі всіх імпортних товарів та послуг", — зазначив нардеп Железняк.

Наразі імпортери здійснюють купівлю валюти за офіційним курсом Нацбанку, який зафіксовано на новому рівні 36,57 грн за долар. У разі, якщо відповідний законопроект знайде підтримку у парламенті, то фактично курс купівлі валюти імпортерами може зрости до 40,23 грн за долар, адже 3,66 грн вони будуть зобов'язані заплатити до бюджету."

Це називається окозамилюванням. Як так підняти курс щоб наче і не піднімати)

Опубліковано
29 минут назад, -=michael=- сказал:

Це називається окозамилюванням. Як так підняти курс щоб наче і не піднімати)

це називається треш. наразі буде - офіційний курс (для викупу), курс для імпортерів (+10% від НБУ), реальний курс, курс готівкової валюти. Всі інші будуть як мінімум +10% від НБУ. 

Зазвичай має бути навпаки, люди повинні хотіти заводити валюту в країну, а тут завів - і щоб купити щось - треба оплатити ще додатково 10% податку на свої ж гроші. Які СЕЗ, які нові виробництва? Просто намагаємося витрусити з кишень що є. Думаю таке рішення дасть поштовх до ЧР валюти і як мінімум +20-30% від НБУ.

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 1

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...