Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
10 годин тому, olmasss сказав:

Пока состояние стабильно хорошее... Хотя иногда и бывают с бумагой перебои - но идём по принципу курсовой пилы (ДС)... Мелкий шажок вниз - два мелких вверх... Но за три дня +30 копеек на приёме... Вообщем думаю Вы меня поняли...

Все Имхо как обычно...

Коли засідання НБУ? Я не експерт, але мені здається , що приймуть зміни на засіданні. Бо НБУ сушить гривню і штовхає курс до низу. Для чогось він це робить!!!????. Навіть якщо будуть зміни, то в НБУ є вже інший план як регулювати ринок

• Лайк 1
  • Дякую 1
  • Хаха 1
  • Подобається 1
Опубліковано
35 минут назад, AndriiVN сказал:

А есть смотреть как на 11% от суммы - то это уже интересно, лично для меня по крайней мере.

Время ,Вы не учитываете время которое затрачено для получения прибыли.

Бизнес зарабатывает деньги в один операционный цикл ,потом всё повторяется. В вашем случае 11 процентов - операционный цикл - это год , ранее приводили пример - три дня ,менялы могут заработать за полчаса. Пример. Перекид 20к зелёнки , спред 5 коп ,время максимум 1 час. Прибыль с 800 000 грн = 1000 грн. Это 0.125% от первоначальной суммы .

Но скорость получения прибыли менее одного часа.:)

Текущая ситуация -гривны не сильно много , но курсы  на моменте 38.70(90) / 39.00 (39.30). Чуть -чуть выше вчерашних.

• Лайк 1
  • Подобається 3
  • Не подобається 1
Опубліковано
2 години тому, 0672101455 сказав:

Коли засідання НБУ? Я не експерт, але мені здається , що приймуть зміни на засіданні. Бо НБУ сушить гривню і штовхає курс до низу. Для чогось він це робить!!!????. Навіть якщо будуть зміни, то в НБУ є вже інший план як регулювати ринок

І що відкриють міжбанк?

Опубліковано
5 хвилин тому, nomer сказав:

І що відкриють міжбанк?

Ні не відкриють. Вони самі виступаючи говорять,що курс буде зафіксований до кінця війни. А можливо навіть довше.  Він буде фіксований тільки на якому рівні. Мені здається,що історія повторюється. Був 29  фік. догнали чорний до31+ карточний туризмом. Зараз 37 впали на чорному до 38.5 через депо. Що далі???? Побачим

Опубліковано
1 час назад, Fat Point сказал:

Время ,Вы не учитываете время которое затрачено для получения прибыли.

Бизнес зарабатывает деньги в один операционный цикл ,потом всё повторяется. В вашем случае 11 процентов - операционный цикл - это год , ранее приводили пример - три дня ,менялы могут заработать за полчаса. Пример. Перекид 20к зелёнки , спред 5 коп ,время максимум 1 час. Прибыль с 800 000 грн = 1000 грн. Это 0.125% от первоначальной суммы .

Но скорость получения прибыли менее одного часа.:)

Сможете так 48 часов подряд? 

Опубліковано
35 минут назад, Mozart сказал:

Сможете так 48 часов подряд? 

Это вопрос риторический ,думаю, если бы было такое плотное предложение и такая же отдача -то любой бы смог. В существующих реалиях это сделать не получится  ,но были времена ,когда в одном месте брал и в другом отдавал это лет 10-9-8 назад приблизительно. 

А сейчас есть спред побольше 5 копеек и всё компенсируется.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...