Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

160 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
17 хвилин тому, 200314 сказав:

Пане Олеже,
я, звісно, не питаю про те, в чому ви були рік тому, чи пів року тому, в гривні, чи в валюті.

Я у вас питаю про крайній ваш пост, в якому ви пишете, що зайшли у валюту (а це пост від 25жовтня 2023року). Я питаю, ви вже вийшли з валюти, чи ще чекаєте кращий курс?

Ви відповідаєте, що вже ДАВНО вийшли з валюти, і вже капають відсотки на депо в грн під 19%, це ваш сьогоднішній пост.

І сьогодні ж у іншій гілці ви пишете, що зайшли у євро по 39,5.

І вже пишете, що сьогодні ж вийшли з євро по 40,05.

Питання, де ви зараз, сьогодні 18:44, зависли лише в готівковій гривні, чи зараз на депо в грн на пів року?
Чи може зараз лише в готівковій валюті?
Чи зараз в готівковій корзині валюта+грн?

Чітко можете відповісти?

Тому що складається враження, що Фігаро там (валюта), Фігаро тут (гривня), одночасно.

100% вже в гривні під 19%-20.5%,так ясніше думаю буде! 

• Хаха 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 5
Опубліковано:

21 час назад, escobar сказал:

20% чистыми в банке, даже если на 9 месяцев? Бггг

Будьмо справедливі! До пониження НБУ ставки влітку цього року (нагадаю вона була 25%)в деяких банках були досить високі відсотки.Так що,якщо людина відкрила депозит скажімо на рік,то 19-20% цілком реальні.

Хоча ризики..."Безумству храбрых поем мы песню..."(с)

Опубліковано:

Так 20% в банке (пусть даже и с приставкой говно) - ето нихрена не 20% чистыми. У меня по овгз до следующих весны-лета (можно скринить) доходность больше несмотря на меньшую ставку.

Опубліковано:
12 години тому, escobar сказав:

Так 20% в банке (пусть даже и с приставкой говно) - ето нихрена не 20% чистыми. У меня по овгз до следующих весны-лета (можно скринить) доходность больше несмотря на меньшую ставку.

Ну в мене тоже до весни і літа,+ банк зразу виплачує 4.5% річних за весь період ,така собі акція ,і цю суму можна зразу покласти на депо шо перекриє мінімум воєнний збір і налог на проценти