Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
25 минут назад, Azarro сказал:

питання до знаючих, сюрприз від Андрійка вже був чи ні?

приват підняв курс онлайн обміну, так по 10-15 копійок, стабільно йдемо вгору, а халяви з конверт депо нема... 

І не тільки онлайн,готівковий в касах теж (+10 коп).

Змінено користувачем 54321
Опубліковано (змінено)
51 минуту назад, Shansss сказал:

Щойно Приват і Моно підняли курси онлайн обміну.

Кассиры двух больших госбанков сказали что не возят им на продажу.. только на выдачу заказов

Змінено користувачем ССергей
  • Дякую 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 2
Опубліковано
18 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Посил Андрійка всепропальщикам....розложив все по полочкам як потрібно.......🤗

Сколько вынесли на панике с 26.12?

Что с доверием к банковской системе?
Короче. Даже не смешно.

Цифры прогнозировать не буду, не смогу, но учитывая что в бюджете немного разрыв, то на мой взгляд логичным выглядит людоедская логика вроде: "чем больше курс, тем меньше долларов придется заплатить за то же самое количество гривны. в т.ч. в виде зп".

Опубліковано (змінено)
2 години тому, ССергей сказав:

Кассиры двух больших госбанков сказали что не возят им на продажу.. только на выдачу заказов

Це вам невозять,а для своїх продають за проценти .....p.s поспостерігайте коли у відділенні находитесь безпосередньо,коли заходе людина з високопіднятою головою у відділення і іде прямою наводкою "без черги" у кассу великих сум,а звідти виходить з виразом обличчя ви всі л.хи,а я спіймав бога за бороду,якось так....

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Лайк 1
  • Хаха 5
  • Подобається 3
  • Не подобається 19
Опубліковано
49 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал:

Це вам невозять,а для своїх продають за проценти .....p.s поспостерігайте коли у відділенні находитесь безпосередньо,коли заходе людина з високопіднятою головою у відділення і іде прямою наводкою "без черги" у кассу великих сум,а звідти виходить з виразом обличчя ви всі л.хи,а я спіймав бога за бороду,якось так....

Неплохо. Своей политикой уже в минус зашел. Надеюсь только на форуме. Обещали Что после 40 увидим 37, это был короткую или долгую прогноз

Опубліковано
1 година тому, TalkiWalki сказав:

Неплохо. Своей политикой уже в минус зашел. Надеюсь только на форуме. Обещали Что после 40 увидим 37, это был короткую или долгую прогноз

Все попереду. Моцарт ще в вересні обіцяв 40. В грудні лише на кілька годин в окремих місцях зіграли в лоха по 40.

Опубліковано
1 година тому, TalkiWalki сказав:

І єдиний на форумі який казав шо в 2023 році 40 ми не побачимо,і по факту так і непобачили,бо по 40 на прийом небуло,а на продажу можна хоть 100 було ставити,та хто його купить....стосовно мінусів побачим по закінченню депо який курс буде ...а який буде,то я в своєму виборі несумніваюсь ,бо з знаю...

• Хаха 1
  • Подобається 4
  • Не подобається 19
Опубліковано (змінено)
2 часа назад, Twin сказал:

Сьогодні на опті забрав всю грн по 39,27 ціково

Количество гривневой ликвидности в рынке, думаю, будет увеличиваться после 10.01.   Соответственно и курс доллара подрости должен. 

Змінено користувачем Digger

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...