Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.02.2025?  

175 користувачів проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.02.2025? (голосование будет закрыто 10 января)

• Менее 40,00
      0
    • 40,00-41,00
    • 41,00-41,50
      0
    • 41,50-42,00
    • 42,00-42,40
    • 42,40-42,70
    • 42,70-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • 44,00-45,00
    • Более 45,00

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Операторы рынка, есть у кого-то уже покупка синего(или белого)по 39.0 ? А то Приват продаёт 39.063, касса 39.10...                                                              И как сейчас можно объяснить с помощью волнового (экскаватора)анализа ситуацию на МБ ? Михаил, что сейчас говорит эта  "кофейная гуща" ? ))

Змінено користувачем Digger
  • Лайк 1
  • Подобається 1
  • Не подобається 1
Опубліковано:
59 минут назад, Fat Point сказал:

В последнее время форумчанин активно ангажирует неопределившийся народ вкладываться в гривну разным способами . Народ не делайте ошибки -вам же терять .

Не перекручуйте, я нікого ні до чого не призивав і не призиваю. Я пишу про людей, і для людей  які хочуть заробити, а не тільки зберегти. Ті, хто шукають винних срізь крім себе, нехай і далі шукають... 

Хто ставить дізлайки проти нац. валюти, створюють додатковий тиск на курс гривня-долар - така моя думка, краще б вже мовчали).

• Лайк 1
  • Хаха 1
  • Не подобається 12
Опубліковано:
22 минуты назад, Digger сказал:

Операторы рынка, есть у кого-то уже покупка синего(или белого)по 39.0 ? А то Приват продаёт 39.063, касса 39.10...                                                              И как сейчас можно объяснить с помощью волнового (экскаватора)анализа ситуацию на МБ ? Михаил, что сейчас говорит эта  "кофейная гуща" ? ))

Недавно викладав своє бачення, повинні дійти до верхньої лінії коридору.

Знімок екрана 2024-03-15 104915.jpg

Опубліковано:
37 минут назад, Digger сказал:

Операторы рынка, есть у кого-то уже покупка синего(или белого)по 39.0

Ага. Вижу. Уже есть. А выше 39.0 есть покупки?

Опубліковано: (змінено)
23 минуты назад, parti сказал:

Напишу за себе, як вважаю. Я би був би радий тримати більшу частину заощаджень в національній валюті гривні, але пенсія у мене маленька, довелося покинути квартиру, щоб не залишитися в окупації. Зважаючи на постійне падіння курсу гривні до СКВ та бажання хоч щось зберегти тримаю більшу частину саме в валюті. Але потрохи купую ОВДП не стільки заради відсотків, а щоб допомогти ВСУ.

Видно, що людина мене зрозуміла. Я ніде не писав, що позбувайтесь всіх своїх накопичень і терміново переходьте в гривню. Я писав - Всі хто пише прогнози, хочуть заробити, або оптимізувати свої витрати. Наприклад, хтось планує тривалий відпочинок на літо, ремонт або інші витрати і думає продати валюту зараз і покласти гривню на депозит чи військові облігації до літа і таким чином заробити додаткові кошти. Уточнюю, щоб не було кривотолків - частину валюти, котру збираєтеся витрачати влітку. Щоб ще менше було ризиків можна розбити цю частину  на 2 - одну продати на максимумі і гривню на депозит, а іншу витратити влітку. Тут кожен вирішує сам, як йому бути. Ніхто точно  не знає, чи буде сезонна просадка курсу. Я сподіваюсь, що буде - курс не буде постіно рости - існують відкати і корекції. Все залежить від НБУ, експортерів, допомоги і інших факторів.

Скрытый текст

Змінено користувачем Gennadiy08
Опубліковано:
2 минуты назад, Mozart сказал:

енадію, Ви проігнорували моє перше запитання, я сформулюю його ще раз: що означає ця фраза? 
Чи Ви сприймаєте "мінуси" під власними повідомленнями як "дизлайки проти нац.валюти"? Я чесно не зрозумів Вас, тому уточнюю

Більшість ставить дізлайки під любим дописом будь кого, якщо там інформація що курс гривня-долар буде знижуватись, навіть тимчасово. Яка природа цього факта, не знаю, намагаюсь зрозуміти. І таке враження, що ті червоні кружечкі проти гривні, країни, ВСУ. Наче як російські боти. Може я помиляюсь. На інших форумах самі знаєте, які відгуки.

• Лайк 3
  • Хаха 3
  • Не подобається 19
Опубліковано:
18 минут назад, Gennadiy08 сказал:

Щоб ще менше було ризиків можна розбити цю частину  на 2 - одну продати на максимумі і гривню на депозит

Ви б ще і маякнули, коли настає цей "максимум"...   😃

Опубліковано:
4 минуты назад, goal сказал:

Ви б ще і маякнули, коли настає цей "максимум"...   😃

Зараз це складна справа, але будемо пробувати, надіюсь загальними зусиллями)

• Хаха 1
  • Подобається 2
  • Не подобається 1