Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

Це опитування закрите для нових голосів
  1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Рекомендовані повідомлення

5 минут назад, sergeipo сказал:

то цікаво, але нал в'яло реагує, будемо дивитися в понеділок-вівторок.

По традиції,  після акції йдемо вверх) 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 5

Поділитися повідомленням

Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
21 година тому, Укріп сказав:

ати Таємниці - але ще деякий Недовгий час будуть тримати курс для своїх

То я так зрозумів ,мене вже вичеркнули з когорти людей,  "для своїх" 🤣

Змінено користувачем lutsak.oleg@ukr.net
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням

2 часа назад, Twin сказал:

По традиції,  після акції йдемо вверх) 

Друже а як же приказка що "Раз в рік і патик стріляє" ;) може таке статися що і традиції будуть руйнуватися :wink: . Але дивлячись на календар, то скоріше за все ти правий :drinks:

• Дякую 1
  • Подобається 1

Поділитися повідомленням

Что-то в консерватории (сорри в концлагере )( не так. Сейчас ☝️ напишут про избыток предложения и никакого спроса.,про рыночный курс мёртвой экономики.

А после маятник качнут в другую сторону ,когда те,кто в теме закупится баксами перед движением вверх.

Ура кричать на кладбище очень глупо.

курс налички разный 41.00-41.60 покупка , 41.70-41.90 продажа.Мы их возню понимаем очень хорошо .Поэтому летать будем и летать буйно.

Змінено користувачем Fat Point
  • Лайк 3
  • Дякую 3
  • Подобається 5
  • Не подобається 2

Поділитися повідомленням

Злі язики кажуть, що на порядку денному стоїть питання можливого звільнення Пишного, і не тільки його, але не з банківського сектору, вже до 20.12 цього року (як наслідок поїздки одного з наших керівників до США).

Розумію, що ця плітка не має прямого відношення до теми курсів, але, у разі підтвердження такої «новини», якийсь вплив точно буде мати - подивимось, як воно буде.

П.С. Це публічно проговорено однією одіозною особою в його тг-каналі з більш ніж 100к підписників, тому можна вважати, що про таку плітку вже усі знають 

Змінено користувачем Т.С.
  • Дякую 2
  • Подобається 3
  • Не подобається 1

Поділитися повідомленням

3 часа назад, Кремень сказал:

Ви б уже писали, що цю мульку розганяє Дубінський, тоді багато хто би навіть не став так напружуватися в очікуванні чогось там... Бо всі ми знаємо, на кого і проти кого він працює, тому все, що він каже, треба сприймати, як то кажуть, фільтруючи, бо дуже багато його прогнозів то лише самопіар і намагання мочити тих, хто засадив його з теплого депутатського крісла в менш комфортні умови. Але згодом таки облишимо цю особу і зосередимося на тому що Ви пишите з його слів. А власне ЧОМУ повинен бути шалений движ на МБ якщо знімуть Пишного? (ключове слово ЯКЩО). Ну знімуть Пишного і поставлять іншого і що? Всі ми добре розуміємо, що голова НБУ формує курсову політику не самостійно, бо гроші не його, а запозичені, а значить хто дає гроші, той і замовляє музику. Тож ті, хто нам дає ті гроші , звісно що і людину свою поставлять (пролоббують) на цю посаду, щоб все було під контролем. А інакше можуть бути проблеми з наступними траншами. 

На моє переконання, на курс в кінці року вплине не прізвище голови НБУ (старого чи нового), а кількість гривні яку дозовано (чи то різко) будуть викидати на МБ для латання бюджетних дірок, боргів по виконаним роботам, закриття контрактів,  виплати різних премій, та інших платежів, що накопичились на кінець року. 

Ви або неуважно прочитали мій пост, або не в повній мірі зрозуміли його зміст.

По-перше, де в моєму пості є хоч щось схоже на ваше категоричне «повинен бути шалений движ на МБ»? 

Ваша ультимативна фраза – «шалений двіж», з її посиленням словом «повинен», та моя нейтральна – «якийсь вплив» - це поняття різних категорій за визначенням характеристик можливих подій – відчуваєте різницю? 

А тепер по суті.

Так, про очевидні речі, які кажете, на кшталт, «курсової політики НБУ», «гроші не Пишного, а заходу», це все добре усім зрозуміло, але може ви чули таке, як «психологічний фактор» від якоїсь події, коли рух ціни відображає чи знаходиться під впливом емоційного стану учасників ринку.

Пам'ятаєте, як відреагували ринки, індекс долара, пара євро/долар тощо, лише на попередній підрахунок голосів на виборах в США. Так, цей приклад абсолютно іншого рівня, але я в цілому, що будь-яка резонансна новина може вплинути на ціну в той чи інший бік, залежно від того, як цю новину сприймуть учасники ринку.

Отже, звільнення голови НБУ – це точно не позитивний та стабілізаційний фактор, як мінімум з погляду психоемоційних настроїв, а тому й вжив слово «ТОЧНО якийсь вплив».

І не можна виключати, що хтось цим не захоче скористатись – якщо не на МБ, то на готівці, погодьтесь.

А щодо оцінки особи Дубінського, це офтоп у цій гілці, та аби не додавати їй більше піару, я і не назвав ім'я, його слова свідомо назвав плітками, а слово «новина» - у лапках, якщо не помітили.

Маю надію, що ці коментарі трохи допомогли вам у кращому розумінні мого попереднього допису)

• Лайк 4
  • Подобається 3

Поділитися повідомленням

Не совсем понятно, зачем нужно было просаживать курс в пятницу с 41,57 до 41,41 чтобы в обед понедельника снова вернуться на 41,57 ...??!  (Особенно учитывая то, что НБУ продает валюту в любой ситуации и на падении и на росте!)

🤔😄😄

• Хаха 1

Поділитися повідомленням

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз