Перейти до змісту

Каким будет курс 01.05.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.05.2026? (голосование будет закрыто 10 апреля)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Mozart сказал:

С учетом того, что киевский опт РЕАЛЬНО продает по 40,95, а офкурс НБУ на понедельник 

image.png.504a45aae27f3dfb272d9efa2699cce2.png

мне даже не интересно, почем будет продажа в Райфе. Онлайн-продажа скоро отомрет за ненужностью... 
Если что-то покупать... то ловить хороший курс на тезер на Binance на выходных. Сегодня мелькало уже 41,05, а тезер на "синий" доллар легко сдается 1:1, а если постараться, то даже дороже. 

Можливо чогось не розумію, вибачте я новачок в цих обмінах, але курс покупки тезеру не особо то мінявся за останні 3 місяці (що є дивно). Так якщо зрівнювати райф 41.34 та тезер 41.19, то звісно вигідніше. Але ж через обмінки тезер на синій не в усіх містах міняють.

image.png.52f6d648bca66a17d81c6cf90d972a51.png

Опубліковано
10 минут назад, udaleser сказал:

Можливо чогось не розумію, вибачте я новачок в цих обмінах, але курс покупки тезеру не особо то мінявся за останні 3 місяці (що є дивно). Так якщо зрівнювати райф 41.34 та тезер 41.19, то звісно вигідніше. Але ж через обмінки тезер на синій не в усіх містах міняють.

image.png.52f6d648bca66a17d81c6cf90d972a51.png

p2p смотри

Опубліковано
5 хвилин назад, Mozart сказав:

Если честно, я не до конца понимаю этой игры. Единственное, что приходит в голову (и я неоднократно это писал ранее), причина - в резко выросшем EUR/USD. Нацбанк вынужден опускать доллар, чтобы хоть как-то оградить от чрезмерного роста евро, за который, в частности, закупаются оборонные заказы.

Deutsche Bank попередив про високу волатильність долару. Все це на фоні червоного фондового ринку США.

Опубліковано (змінено)
47 минут назад, Twin сказал:

Якась мишина возня)  Я от сьогодні євро хотів здати,  але вчасно зробив ноги,  бо не було б вже того євро,  та і я би вже був невідомо де,  короче хапнув адреналіну порядно) 

Пс що до ауції,  мені здається вимальовується нова традиція,  дочекайся акції нічого не купуй,  після акції чекай ще кращого курсу,  можна брати) 

Справа у тім що після чергового - насправді першого такого масштабного - бомбардування шахедами Кропивницького я вирішив перемістити частину доларів із ячейки на банківські рахунки. Ну і звичайно -  хто ж буде класти у банк синій якщо можна покласти туди білий, а забрати через певний час синім. От я і продавав синій, купляв білий дешевше на 20-25, а інколи і 30 копійок і розміщував на рахунках у різних банках. Звичайно, було би краще здати той синій і розміститись у гривні, але, якто кажуть, знав би прикуп...

Змінено користувачем asti
Опубліковано

Взял немного тезера (P2P Binance, естественно) по 40,90-40,93. Завтра с утра гляну, если цены упадут, возьму еще. Брать наличный доллар или безнал по онлайн-обмену сейчас невыгодно. 

• Лайк 2
  • Дякую 1
  • Подобається 3
Опубліковано
В 05.04.2025 в 11:59, Mozart сказал:

Взял немного тезера (P2P Binance, естественно) по 40,90-40,93. Завтра с утра гляну, если цены упадут, возьму еще. Брать наличный доллар или безнал по онлайн-обмену сейчас невыгодно. 

Вже такий курс в обмінці

Паро копійок різниці

Опубліковано
20 годин назад, Twin сказав:

Пс що до ауції,  мені здається вимальовується нова традиція,  дочекайся акції нічого не купуй,  після акції чекай ще кращого курсу,  можна брати) 

Зараз будуть самі акції. Трамп спровокував нову фінансову кризу. Точніше масони. Здешевшання долара - це спроба захистити свого виробника на зовнішніх ринках. Це поки АБСОЛЮТНО контрольований процес. Дешевий китайський товар хлине на європейський ринок. Для збереження економіки побачимо знецінення євро. Більше всього постраждають ринки, що розвиваються. США в цій ситуації вийдуть з профітом. Крім того, це послабить підготовку Китаю до війни.

• Лайк 1
  • Не розумію 1
  • Подобається 8

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...