Перейти до вмісту

Lyon11

Форумчанин
  • Публікації

    35
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Репутація

15 Хороший человек

Про Lyon11

  • Звання
    Member
  • День народження 11.08.80

Додаткові данні

  • Пол:
    Мужской
  • Звідки:
    Львів

Відвідувачі профілю

2 644 перегляду профілю
  1. Lyon11

    Прогноз курса доллара к гривне

    как говорил наш киевский классик мер "А сегодня в завтрашний день не все могут смотреть. Вернее смотреть могут не только лишь все, мало кто может это делать".инсайд крутой но наверное надо находится очень близко к главе НБУ.курсообразование не имеет никакого отношение к реальной економике.
  2. банк львів хотів взяти євро сказали тільки з приносу або через депозит!😒
  3. Lyon11

    Прогноз курса доллара к гривне

    Все буде набагато цікавіше чому саме депозит на 6 місяців а тому що в березні 2023 року вводять світову цифрову валюту і існує велика ймовірніть що всі депозити згорять.
  4. Lyon11

    Прогноз курса доллара к гривне

    Доброго дня!Читаю Ваші повідомлення залюбки і подобається думки і логіка щодо курсу!мене непокоїть одна думка що можуть провернути "фінт вухами" як в росії а саме було на паніці долляр по 200руб а зараз по 60 здається що на це скажете?Побрили оленів добряче....
  5. Lyon11

    Прогноз курса доллара к гривне

    звичайно що є! потрібно лише купити на рік підписку і буде Вам шастя!
  6. Lyon11

    Банки, в которых мы держим деньги

    Коллеги по форуму подскажите кроме монобанка кто какие карточки имеет по банках где хорошие условия есть плюшки,кешбєки по покупках и т.д !
  7. Заказал с али товар, доставка с РФ стоимостью 230$ таможня не пропустила!пишет китаец давай отправлю с Китая но 100$ доплати!Вот так живем!
  8. Lyon11

    МоноБанк

    користуюсь Монею в основному кешбек так що цікаву ситуацію споглядаю % також зменшують на ті категорії якими активно пропрацьовую!
  9. Lyon11

    Приватбанк

    тогда тоже не считалась!
  10. Lyon11

    Приватбанк

    Привет Всем участникакм форума!Возможно кто в курсе и подскажет,платил через приват 24 карточка кредитная, квитанции по оплате продукции кампаний брало по 1грн с квитанции что било очень удобно заходя через оплату комуналки!сейчас после обновления приват 24 уже как би не получается берет 1грн+4%!возможно кто в курсе!интересует именно етот вариант!
  11. Lyon11

    Приватбанк

    Я не знаю возможно мне так кажется но отдел обслуживания банка скативается в неадекват!поистине государственний банк!бюрократия начинает зашкаливать!зашел в отделение один оператор обслуживает физические особи и 1 юридические!очереди караул! и ето не центр города!
  12. Lyon11

    Приватбанк

    ні мене лякає фінансовий моніторинг!)))
  13. Lyon11

    Приватбанк

    Наскільки я зрозумів Приватбанк хоче загнати мене в відділення оскільки при перевипуску карт(які я доречі кредитну перевипускав 3 місяці назад а інтернет карту нещодавно зробив)з ідентифікаційним кодом і паспортом у віддіділення!питання для чого?професіонали відгукніться!можна в лс(емейл)Дякую!
  14. Lyon11

    Приватбанк

    Доброго дня!Та в тому то справа що ніяких третіх осіб немає!Я особисто як вже писав перечислив людині кошти за товар номер і призвище співпадають!я перезвонив на гарячу лінія про заблокування карти отримувача!Вони заявку отримали!і наступні їхні дії про заблокування моїх двох карт кредитної і інтернет карти!Це адекватно!
×