Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
5 часов назад, Samurai сказал:

кстати

Кстати, спасибо большое за разъяснение.

Это я в курсе 

И почти со всем описанным вами  согласен. Сам об этом не раз говорил.

Залили баблом плотно, интенсивно идёт процесс обмена и отмыва...

Но и остановка транзита эту картину только усугубляет. Не так ли?

Опубліковано
49 минут назад, asti сказал:

Та ну, 44+ це Ви щось загнули...  43+ можливо, але 44.... 😵‍💫🫣

Я так розумію зараз заходимо в зону турбо,  якщо завтра нбу профілонить)  то готіака може подолати 1грн до суботи,  але все буде дуже швидко,  ну типу як тоді у вересні,  пригадую по тел.  один курс,  коли прибіг інший,  а по факту обміну ще нижче,  бо поки рахували дзвінок поступив)  

Опубліковано
3 часа назад, asti сказал:

Та ну, 44+ це Ви щось загнули...  43+ можливо, але 44.... 😵‍💫🫣

Ну что, завтра верим в коррекцию!?))

Сдаём все что есть?))

Опубліковано
4 часа назад, Tip_Top сказал:

Ну что, завтра верим в коррекцию!?))

Сдаём все что есть?))

Если смотреть на график, то корекция напрашивается, но судя по тому, что происходит на нале...   Хотя опять же, те менялы с которыми я работаю и сегодня сидели на сухом гривневом пайке. Так что даже если бы я очень сильно хотел всё сдать - ничего бы не вышло//)

Видимо, фактор Трампа в свете его последних заявлений обрёл новую глубину - как и падение евро...

Опубліковано
11 часов назад, adykevuch сказал:

Запитували мене , чому я чекаю відкат?

пішов розігрів

відстань між МБ і готівкою збільшується

скоро кульмінація 

імхо

Цілком доречне пояснення. Так, завжди перед відкатом йде розігрів, і відстань між МБ і готівковим курсом збільшується. Ну що ж, сподіваємось...

Опубліковано

Яб на вихідних здав би частину зеленого.Сподіваюсь на наступному тижні буде відкат.До якоі цифри,важко сказати.Багато ще залежить як почнуть лити на міжбанку.Але відкат буде на 99 %.

Опубліковано (змінено)
34 минуты назад, сказкин сказал:

Яб на вихідних здав би частину зеленого.Сподіваюсь на наступному тижні буде відкат.До якоі цифри,важко сказати.Багато ще залежить як почнуть лити на міжбанку.Але відкат буде на 99 %.

а я б не чекав вихідних, максимум сьогодні до обіду. До 11-00 мабуть буде зрозуміло куди рушимо.

Змінено користувачем sergeipo
Опубліковано

Який відкат всі чекають? Зараз доллар росте до всіх валют, тому НБУ тут безсилий. Наприклад Київ опт продаж 19 грудня - доллар 42, Євро 44.35. на зараз відповідно 43.20 і 44.65.

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...