Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
31 минуту назад, Lora20014 сказал:

Спасибо, что поделились опытом. Как бы то ни было, не каждый расскажет про свои действия, понимая, что не все получилось идеально, что могут быть насмешки. Но Не ошибается тот, кто ничего не делает

А чому насміхатися? Людина вирішила реалізувати свій "бізнес-план", реалізував, отримав профіт. Головне в такому бізнесі Лося не спіймати.

Опубліковано
2 часа назад, asti сказал:

Не чув 😇😇))

У мене середня маржа по операціях вийшла біля 8 копійок на доларі. Наші гуртові валютники коли ситуація більш-менш стабільна десь так і працюють. А у Києві та Львові взагалі і 2 копійки маржа інколи. Єдина суттєва різниця - вони не бігають, а сидять на місці. Але то таке - сидять цілий день крячкою, а потім ідуть у спорт зал на фітнес - я суміщяю 😂😂))

Ну бывает сидят дома или на рыбалке или вообще в сауне. Работают кассиры. И суммы там совершенно другие.И заработок на 5 копейках спреда другой.И никто не бегает с пакетами подмышкой . 

П.С. Вы не пробовали просто найти себе нормальную работу?)

Опубліковано
12 часов назад, asti сказал:

38,5/47200*365 = 29,8% годовых.

Да Вы правы!

я не верный знак на калькуляторе видимо нажал 🙃

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Створити...