Перейти до змісту

Каким будет курс 01.06.2026?  

72 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.06.2026? (голосование будет закрыто 10 мая)

• Менее 42,00
      0
    • 42,00-42,50
      0
    • 42,50-43,00
      0
    • 43,00-43,40
    • 43,40-43,70
    • 43,70-44,00
    • 44,00-44,30
    • 44,30-44,60
    • 44,60-45,00
    • 45,00-46,00
    • Более 46,00

Опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 минуты назад, Василь-Рівне сказал:

Він свою думку викладав і писав цифри та дати. Ок, без проблем, будемо вважати, що я помилився. Перепрошую. Можливо Боб Губка сам прокоментує Ваш допис.

Ви АБСОЛЮТНО ТОЧНО помилилися щодо мене, навіть не сумнівайтеся.

Я пам'ятаю, ЩО саме писав Боб Губка. Але ті його очікування не справдилися вже. Тому мені насправді цікаво, ЯК він змінив свій прогноз.
До речі, якщо є сумніви щодо серйозності мого запитання, раджу глянути гілку Forex Today (вона відкрита), там ми з ним дискутували щодо курсу евро/долара.

Опубліковано
12 часа назад, Lasvegas сказал:

МНОГАБУКВ и ниочем :):):) коррекция на МБ? За счёт чего ?:) Аааа , понял, после одного выходного в Штатах у нас была тройная продажа, а если не было выходного - значит наверно будет двойная :):):) выступ президента и спокий на мб?  курс и Михо? Абышописать:) и вообще - хороший прогноз - может вниз , а может нет. 

Вообщем прогноз от Вегаса на завтра, короткий и чёткий : МБ и Нал пойдут на встречу друг другу, МБ трохи вверх, Нал трохи вниз . Сблизяться завтра копеек на 10 +/-.

И ещё совет пишущим прогнозы с цифрами - пишите цифры какого города вы прогнозируете , ибо курсы Ужгорода и Днепра сильно отличаются ;) Всем профитов ! :beach:

Не пойдёт сегодня нал вниз....

Опубліковано (змінено)
25 минут назад, nord555a сказал:

А почему бы до обеда и не пойти ну или хотя бы сделать видимость? А потом (после обеда понятное дело) на выходные снова зайти в спокойную зеленую гавань? ;)

Змінено користувачем Кремень
Опубліковано
8 минут назад, Кремень сказал:

А почему бы до обеда и не пойти ну или хотя бы сделать видимость? А потом (после обеда понятное дело) на выходные снова зайти в спокойную зеленую гавань? ;)

Вот именно..только "видимость".. :) И она уже присутствует .Вы точно дали определение..

Опубліковано (змінено)
45 минут назад, nord555a сказал:

Наличка уже немного идет, только межбанк не хочет поддержать, глядя на межбанк думаю на нале будет всего небольшая коррекция. ИМХО

Змінено користувачем Гість
Опубліковано

Безготівковий долар на міжбанку топчеться на місці,  в супроводі рівноваги покупок і продажів. Ще не відкотилися, але наверх вже ніхто не лізе:)

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...