Перейти до вмісту

Каким будет курс 01.01.2025?  

152 користувача проголосувало

1. 1. Каким будет курс продажи доллара на наличном рынке 01.01.2025? (голосование будет закрыто 10 декабря)

• Менее 39,00
    • 39,00-40,00
      0
    • 40,00-40,50
      0
    • 40,50-41,00
      0
    • 41,00-41,40
    • 41,40-41,70
    • 41,70-42,00
    • 42,00-42,50
    • 42,50-43,00
    • 43,00-43,50
    • 43,50-44,00
    • Более 44,00

Це опитування закрите для нових голосів

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
1 час назад, agenda сказал:

нбу сегодня снова скупился на межбанке. повторяйте за нбу-покапайте валюту, не ошибетесь)

Забудьте,змінилось керівництво-змінились і повадки,ловіть лоу по парі євро-дол,яке співпаде з лоу в парі дол-гр

Опубліковано:
8 минут назад, Боб Губка сказал:

Чи не запізно спохватились

Ні, хто ж міг знати про таке поетапне підняття, підозрюю що і в квітні піднімуть. Хоча гройсман був проти останнього підвищення на 16%, от і будь мудрий будуй прогнози... 

Опубліковано:

Цікавий сайт і форум. Час від часу читаю раз в тиждень точно. І тижнів 2 тому читав що в цьому році було локальне дно і всі кричали хто не купив по 26.84 той пролетів. В той час прикупив ще 600 баксів правда уже по 27.00. Але наступило нове дно. І думаю це дно ще не кінцеве. Я думаю що ми ще можемо побачити і 26.50 і чуть нижче ну може 26.20.

Опубліковано:
21 минуту назад, Боб Губка сказал:

Забудьте,змінилось керівництво-змінились і повадки,ловіть лоу по парі євро-дол,яке співпаде з лоу в парі дол-гр

Так повідайте, як це зробити, бо ще не так давно ловили на 27,85 потім на 26,85:rolleyes:

Опубліковано:

обычная практика, когда на момент выхода новости, она уже заложена в курс. Допускаю, что такое стремительное падение было из-за этого, т.е. что ставку должны были повысить.

Опубліковано:
Только что, alexjc сказал:

обычная практика, когда на момент выхода новости, она уже заложена в курс. Допускаю, что такое стремительное падение было из-за этого, т.е. что ставку должны были повысить.

Ні, чорна п"ятниця намічається тільки завтра.

Опубліковано:

На чем такое стремительное укрепление на МБ? На слухах о новом транше? За счет выигрыша у Газпрома? 4 G? 

Подкиньте дровишек, т.к. я не понимаю, на каких новостях сползание происходит... Учетную ставку подняли, но это явно не положительная новость для укрепления красивой...