FredJr 2 754 Опубліковано: 29 травня, 2023 Доброго вечора! Народ вибачаюсь трохи перегорів і тому не писав, і в принципі не торгував. Чесно мав відкритий бай від 1,08, але усереднився і закрив його давно так як відчув, що можемо сходити нижче. Планував в неділю трохи щось написати, але через наших "добрих" сусідів не спав ні з суботи на неділю, ні з неділі на понеділок. Зараз ми топчемося на ЕМА55 тижневій і трішки не дійшли до ЕМА200 на Д1. Очевидно, що зараз ми б'ємося об рівень Фібо 23,6 від всього росту. Не думав я, що ми можемо так впасти, але маємо, що маємо. Зараз взагалі вирішується питання чи закриємо ми місяць вище 1,0742 чи нижче, думаю одну спробу піднятися вище бики ще зроблять сьогодні-завтра. А можливо під фікс прибутку попробують вискочити вище. Більше думок поки немає. 3 18 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 30 травня, 2023 Доброго вечора! Сьогодні дійшли до ЕМА200 на Д1 і відбилися від неї, потім підійшли до рівня Мюррея 1,0742 і також відбились. Я трішки зменшив масштаб, що показати, які в нас взагалі є варіанти. Якщо ми пробиваємо цю ЕМА, то дальше ми рухаємось до рівня фібо 38,2, який на диво співпав з наступним денним рівнем Мюррея. Що цікаво і рівень 23,6 Фібо майже попав на рівень Мюррея. Ще один, а то і два підходи в нас буде до цієї ЕМА200, а там вже залежить від того чи зможемо її пробити. Поки так, а завтра останній день місяця і висока ймовірність різких рухів, особливо після 17:30 по Києву. 4 16 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 31 травня, 2023 19 часов назад, FredJr сказал: Доброго вечора! Сьогодні дійшли до ЕМА200 на Д1 і відбилися від неї, потім підійшли до рівня Мюррея 1,0742 і також відбились. Я трішки зменшив масштаб, що показати, які в нас взагалі є варіанти. Якщо ми пробиваємо цю ЕМА, то дальше ми рухаємось до рівня фібо 38,2, який на диво співпав з наступним денним рівнем Мюррея. Що цікаво і рівень 23,6 Фібо майже попав на рівень Мюррея. Ще один, а то і два підходи в нас буде до цієї ЕМА200, а там вже залежить від того чи зможемо її пробити. Поки так, а завтра останній день місяця і висока ймовірність різких рухів, особливо після 17:30 по Києву. О, снова здравствуйте -)) Опять куча терминов, имён дедушек, а конкретного прогноза, как такового то нет. Не, ну то что Евра может или вырасти или упасть это ясно и для этого не стоило столько писать о дедушке Мюррее и прадедушке Фибо)) Ну, а если о деле, то Евра, как я и говорил без всякой абра-кадабры, идёт уверенно вниз! 3 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 31 травня, 2023 Доброго вечора! Ну останній день місяця був дуже волатильним, воно і не дивно. Була хороша спроба пробити ЕМА200 на Д1, але все таки на зараз тіло нашої свічки лежить на цій ЕМА і щось мені підказує, що завтра підемо вверх, але думаю це ще не кінець. Думаю ще одна спроба пройти цю ЕМА буде. Завтра глянемо на місячний графік. P.S. Там DXY підійшов до області, яку буде важко пройти, тому це ще один фактор який зараз працює на користь Євро. 2 12 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 1 червня, 2023 Доброго вечора! Ну що, ЕМА200 на Д1 встояла і сильно викинула нас вверх, навіть 1,0742 пройшли на радощах. Закриття тижня на поточних рівня малює там білий молот, але ще цілий день попереду. Зараз по логіці ми б мали підійти до нижнього рівня хмари приблизно 1,080 і там вже дивитись куди дальше. 2 11 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 2 червня, 2023 (змінено) дефолт в сша отложен на 2 года, доллар силен как никогда ранее Змінено 2 червня, 2023 користувачем InGodWeTrust 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Tip_Top 1 168 Опубліковано: 5 червня, 2023 Ну что, пришло время пристегнуть ремни?)) Подарки продолжаются. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 6 червня, 2023 Доброго вечора! Перш за все вибачаюсь, що почав рідше писати. Спочатку хочу показати тижневий графік. Там ЕМА55 з останніх сил тримається. Також там хмара Ішимоку досить довго буде на одному рівні. Ось туди і можемо сходити. Але ЛОКАЛЬНИЙ тренд на ріст поки не зламаний і бики будуть боротися і в них основна ціль закрити червень вище 1,0742. Чому я виділив саме слово локальний....??тому, що в моєму баченні євро має сходити до 1,17, а після цього опуститись нижче паритету, так як ГЛОБАЛЬНИЙ ТРЕНД падіння євро ще не зламаний навіть близько..... Тобто 1,17 ми маємо побачити швидше ніж 0,97 1 17 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 6 червня, 2023 Забув додати - на місячному графіку для євро перспективи дуже погані.... Але це на даний момент, там треба вище 1,08 піднятися, щоб бики себе більше менш комфортно почували 1 7 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 7 червня, 2023 16 часов назад, FredJr сказал: Доброго вечора! Перш за все вибачаюсь, що почав рідше писати. Спочатку хочу показати тижневий графік. Там ЕМА55 з останніх сил тримається. Також там хмара Ішимоку досить довго буде на одному рівні. Ось туди і можемо сходити. Але ЛОКАЛЬНИЙ тренд на ріст поки не зламаний і бики будуть боротися і в них основна ціль закрити червень вище 1,0742. Чому я виділив саме слово локальний....??тому, що в моєму баченні євро має сходити до 1,17, а після цього опуститись нижче паритету, так як ГЛОБАЛЬНИЙ ТРЕНД падіння євро ще не зламаний навіть близько..... Тобто 1,17 ми маємо побачити швидше ніж 0,97 Слабо понимаю вашу логику, на самом деле. Почему вы считаете, что евро должно пойти на 1.17 раньше, чем ниже 0.97? 1.17 будет при старте нового экономического цикла, а сейчас завершается текущий. 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах