FredJr 2 754 Опубліковано: 13 лютого Дорого дня! Нічого не писав, бо не було про що. І не бачу сенсу зараз якийсь графік сюди прикріплювати. Ось що зараз важливо - це дані, які вийдуть в 15:30 по штатах. Маю велику надію, що на них ми таки виліземо з цього болота в якому сидимо вже тиждень. А от куди це вже залежить від даних і від реакції ринку. 4 6 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dnipro 1 158 Опубліковано: 13 лютого 1 час назад, FredJr сказал: Дорого дня! Нічого не писав, бо не було про що. І не бачу сенсу зараз якийсь графік сюди прикріплювати. Доброго дня! З цiкавiстю читаю Вашi пости та черпаю з них багато корисного.Якщо в Вас буде час-прикрепiть,будь ласка,графiки тиждневий та по мiсяцям (з Вашими ж коментарями та прогнозами,звiстно).Оскiльки я трохи граюся в "готiвковий форекс"-це менi набагато цiкавiше, навiть за деннi.З повагою. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 13 лютого Вилізли) 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 13 лютого 4 години тому, dnipro сказав: Доброго дня! З цiкавiстю читаю Вашi пости та черпаю з них багато корисного.Якщо в Вас буде час-прикрепiть,будь ласка,графiки тиждневий та по мiсяцям (з Вашими ж коментарями та прогнозами,звiстно).Оскiльки я трохи граюся в "готiвковий форекс"-це менi набагато цiкавiше, навiть за деннi.З повагою. Доброго дня! Ну які вийшли дані думаю всі бачили і вони поки тільки підтверджують мій глобальний прогноз по походу до 1,05. Ось тижневий графік, на ньому чітко видно куди ми йдемо і де бики будуть давати справжній бій. Про перспективи після 1,05 буде говорити пізніше, але бикам ніяк не можна провалюватись нижче виділеного діапазону. На місячному графіку з одного боку знову не втримались вище ЕМА21, але з іншого - переписали сигнал по кіджуну на купівлю, це поки єдиний позитивний знак для биків. І що цікаві - сигнал цей знаходиться якраз біля 1,05. В цьому місці зібралось дуже багато різних факторів, буде цікаво. І якщо при першому підході до 1,05 я радив купляти, то тепер я б радив подивитися чи втримає цей рівень. 3 19 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 19 лютого Доброго дня! В США сьогодні вихідний тому торги ближче до вечора будуть затухати. Загалом поки не бачу причини міняти свій прогноз. Євро зі всіх сил намагається протестувати ЕМА200 ( а зараз вже і ЕМА21) на Д1. 4 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Modestus 4 163 Опубліковано: 21 лютого Сегодня в 21-00 по Киеву будут опубликованы протоколы минувшего заседания ФРС, по содержанию которых предполагают оценить наиболее вероятный срок первого снижения учетной ставки. Соответственно, в ожидании этой публикации евро несколько укрепился против доллара, но еще находится в нисходящем канале. 1 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 21 лютого Доброго дня! Згоден з попереднім дописувачем, але якщо відкинути фундамент, а подивитися чисто на техніку, то ми маємо нарешті нормальний тест ЕМА200 з Д1 і заодно тест трендової. Даних нажаль в ці дні ніяких важливих не виходить, тільки сьогодні ввечері протоколи ФРС і завтра вже трохи цікавіше буде. Загалом основні статистичні дані будуть виходити наступного тижня. Найбільше всі будуть чекати інфляції по США наступного четверга. 3 8 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 22 лютого (змінено) Доброго дня! Звичайно ще тільки ранок, але євро включило функцію "росте незважаючи ні на що", правда скільки часу це буде продовжуватись...? В мене на даний момент є 2 варіанта - тут або ми рухаємся до рівня фібо 38,2 (який пункт в пункт співпадає з рівне Мюррея 1,0864) або до наступного четверга.... Правда треба зазначити закриття дня зразу над усіма ЕМА буде потужним сигналом на користь биків. Загалом чекаємо де закриємо день, тому що для євро в принципі не є проблемою сьогодні сходити до 1,0864 і закрити день 1,0800... Там ще сигнал на продаж Н4 1,0846 (теж можлива ціль, але навряд) P.S. Сьогодні в нас 12:00 інфляція єврозони, а потім між 15:30 і 17:00 різні дані по штатах, можемо трохи політати. Змінено 22 лютого користувачем FredJr 2 9 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
FredJr 2 754 Опубліковано: 22 лютого Народ чесно немаю відношення до ММ))) коли зранку писав пост, просто здавалось логічним подібне, а зараз після виходу даних по нерухомості в євро усі шанси закрити день під 1,08 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 22 лютого 9 часов назад, FredJr сказал: Народ чесно немаю відношення до ММ))) коли зранку писав пост, просто здавалось логічним подібне, а зараз після виходу даних по нерухомості в євро усі шанси закрити день під 1,08 по моему субьективному мнению сегодня данные игралои самую последнюю роль в происходящем, все важные данные были, теперь нужны факты , а факты будут в марте, а пока это все слухи, только нужно сделать так чтоб случайно в гип это все не превратилось с линией шеи 1,074 тоесть у нас есть недель ки погулять, направления абсолютно не имеют значения, все кто хотел уже купили кто хотел продали, ждем факты, 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах