Перейти до вмісту

Оцініть цю тему:

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

А що саме там серйозне?

Минимум 2005-го года. Кроме того, область 1.1640-60 содержит сразу несколько сильных поддержек.

Если ЕЦБ на заседании 22 января не объявит о запуске программы количественного смягчения, которая негативна для курса евро и уже частично учтена в ценах, возможна коррекция.

Ну или СИРИЗА на выборах 25 января проиграет. Тогда тоже вероятна коррекция.

Опубліковано:

Хотів запитати вельмишановного Gosh(у): чи отримали ви задоволення від оцінки прогнозу? :D

Ваш прогноз на удивление сбылся, но чтобы это не выглядело случайностью, нужно подтвердить его прогнозом на ближайшие несколько месяцев . . . Так что ждём с нетерпением прогнозов от авторитетного прогнозиста  Letos . . . :P  :P  :P

Опубліковано:

Минимум 2005-го года. Кроме того, область 1.1640-60 содержит сразу несколько сильных поддержек.

Если ЕЦБ на заседании 22 января не объявит о запуске программы количественного смягчения, которая негативна для курса евро и уже частично учтена в ценах, возможна коррекция.

Ну или СИРИЗА на выборах 25 января проиграет. Тогда тоже вероятна коррекция.

Я поважаю вашу думку, але 2005 рік... це так давно... в нас чи не щотижня відбуваються великі справи все дуже швидкоплинне, тому я не орієнтуюся на те, що було більш ніж 2 роки тому.

Погляньте як пройшли мінімум 2010, 2012 років легко і не затримуючись!

Щодо "якщо ЄЦБ..." хіба в них є варіанти? Теоретично - так, але практично, як на мене - ні.

Залишилося чекати недовго, я сподіваюся на відкат лише по одній причині: ФРС не підвищить ставку, як обіцяв.

Опубліковано:

Так где же этот долгожданный разворот по евро доллар.выходит на паритет идем без него?

Як завжди, розвернеться тоді, коли всі зрозуміють, що йде до паритету :)

Опубліковано:

Як завжди, розвернеться тоді, коли всі зрозуміють, що йде до паритету :)

Воно то йде, але ж не дойде і всі це розуміють