Listrigon Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 Альфа банк национализируют или ликвидируют? (Конвертдепо грн или $ отдадут)? Цитата
+escobar Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 Никто альфо-сенс валить явно не намерен. Пока. Что будет дальше это конечно вопрос, но я бы вероятность обрушения этого шкафа оценивал бы как крайне низкую. С другой стороны, если не риски брать не хочется, то это лучше не делать. Есть ведь такие штуки - "принцип" и "политическая целесообразность", особенно в украинских условиях.. Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 2 години тому, Listrigon сказав: Альфа банк национализируют или ликвидируют? (Конвертдепо грн или $ отдадут)? Немає уже фактично і юридично Альфи, забудьте, є новий банк Сенс Банк, і ніхто його неліквідує, це можна сказати другий Приват за своїм онлайн банкінгом, і других фішок, ніхто непосміє його завалити,бо це буде суттєва недовіра до банківської системи, можливо націоналізують Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 Сьогодні ше встиг купити в Укрбудінвесті на конвертаційне депо в межах ліміту зелений по 36.94, чистими без жодних комісій, сказала менеджерка шо з Понеділка вводять комісію за купівлю доллара на депозит +1%,це помоєму був останній банк де найкращий курс був, кстаті щодо повернення вкладів то проблем у мене небуло віддавали все без предзаказу день в день! 1 Цитата
borysyablonski Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 42 хвилини тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Сьогодні ше встиг купити в Укрбудінвесті на конвертаційне депо в межах ліміту зелений по 36.94, чистими без жодних комісій, сказала менеджерка шо з Понеділка вводять комісію за купівлю доллара на депозит +1%,це помоєму був останній банк де найкращий курс був, кстаті щодо повернення вкладів то проблем у мене небуло віддавали все без предзаказу день в день! Укрбудінвест? Я би боявся в таких банках в наш час відкривати депозити незважаючи на крутий курс... Я вчора відкрив конверт депо в Приватбанку. Все ж таки державний банк і більше довіри. Цікаво чи є ще в нас подібний банк в який можна перекинути гроші онлайн без комісії і відкрити конверт депо? 1 Цитата
nomer Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 1 година тому, lutsak.oleg@ukr.net сказав: Немає уже фактично і юридично Альфи, забудьте, є новий банк Сенс Банк, і ніхто його неліквідує, це можна сказати другий Приват за своїм онлайн банкінгом, і других фішок, ніхто непосміє його завалити,бо це буде суттєва недовіра до банківської системи, можливо націоналізують Такий гарний шматок саме і хочуть націоналізувати, а потім продати. Цитата
Mozart Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 3 часа назад, Listrigon сказал: Альфа банк национализируют или ликвидируют? (Конвертдепо грн или $ отдадут)? Перефразируя известную поговорку, "Ликвидации не будет. Но будет такая национализация, что камня на камне не останется". Если честно... у меня там крупный депозит... НЕ в гривне... так я мысленно считаю дни... (не конверт, если что, а старый, 3х-летний). 2 1 Цитата
nomer Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 (змінено) 17 хвилин тому, borysyablonski сказав: Укрбудінвест? Я би боявся в таких банках в наш час відкривати депозити незважаючи на крутий курс... Я вчора відкрив конверт депо в Приватбанку. Все ж таки державний банк і більше довіри. Цікаво чи є ще в нас подібний банк в який можна перекинути гроші онлайн без комісії і відкрити конверт депо? Які проблеми. Sense самий жирний варіант там ще відсотки (єдине видача за 5 днів Дол після закінчення), А-Банк, Аваль це перевірених, ПУМБ аналогічні по курсу 37.5, з Моно не зв'язувався в такі депозити. Змінено 17 березня, 2023 користувачем nomer 1 Цитата
nomer Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 (змінено) 33 хвилини тому, Mozart сказав: Перефразируя известную поговорку, "Ликвидации не будет. Но будет такая национализация, что камня на камне не останется". Если честно... у меня там крупный депозит... НЕ в гривне... так я мысленно считаю дни... (не конверт, если что, а старый, 3х-летний). Да ладно. Страхи могли бути до нового року, а зараз взагалі проблем ніяких і то мені видавали без проблем в критичні дні жовтня-листопада. Підказку дам, отримання коштів переведіть на відділення, які працюють на вихідні і кожен день по 2700 видадуть єдине, якщо далеко кожен день їздити. Змінено 17 березня, 2023 користувачем nomer Цитата
borysyablonski Опубліковано 17 березня, 2023 Опубліковано 17 березня, 2023 48 хвилин тому, nomer сказав: Які проблеми. Sense самий жирний варіант там ще відсотки (єдине видача за 5 днів Дол після закінчення), А-Банк, Аваль це перевірених, ПУМБ аналогічні по курсу 37.5, з Моно не зв'язувався в такі депозити. Дякую але головне питання - чи є можливість відкрити віртуальну картку і перекинути туди гроші без комісії не виходячи з дому? А потім відкрити онлайн конверт депо? З приватом я користувався sendmoney і то потратив два дні через обмеження 29999 на картку - в мене дві картки на рахунок від кредобанку... Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.