+Сова Опубліковано 23 березня, 2023 Опубліковано 23 березня, 2023 Подскажите из опыта, с валютного депозита в монобанке где лучше заказывать съём в а-банке или универсале? Цитата
kontrabandist Опубліковано 23 березня, 2023 Опубліковано 23 березня, 2023 46 минут назад, Сова сказал: Подскажите из опыта, с валютного депозита в монобанке где лучше заказывать съём в а-банке или универсале? сейчас доступен предзаказ в обоих банках 1 Цитата
lutsak.oleg@ukr.net Опубліковано 23 березня, 2023 Опубліковано 23 березня, 2023 (змінено) 55 хвилин тому, Сова сказав: Подскажите из опыта, с валютного депозита в монобанке где лучше заказывать съём в а-банке или универсале? Я, в А-Банку знімав без проблем без предзаказу, так як у моємі місті немає Універсал Банку,дивіться як вам зручніше, а так комісій чи других загвоздок немає ні там ні там Змінено 23 березня, 2023 користувачем lutsak.oleg@ukr.net 1 Цитата
Alex_XY Опубліковано 23 березня, 2023 Опубліковано 23 березня, 2023 16.03.2023 в 01:45, Mozart сказал: К тому же у меня есть информация, что они-таки приняли болезненное для себя решения - и уходят из россии. НАПК внесло Raiffeisen Bank в перечень спонсоров войны как такое решение повлияет на надежность банка? Цитата
Lora20014 Опубліковано 24 березня, 2023 Опубліковано 24 березня, 2023 (змінено) 19.03.2023 в 20:39, nomer сказал: 19.03.2023 в 11:00, Mozart сказал: Добавить в схему А-банк. Без этого не выйдет. Не завжди хочуть виплачувати. Лише при наявності надлишку в касі Уже раза 4 точно забирала депо, открытый онлайн в Моно через кассу А-банка. Без проблем, без предзаказа, суммы>1тысячи$(до 2т). Может, от города зависит... Змінено 24 березня, 2023 користувачем Lora20014 Уточнение Цитата
Mozart Опубліковано 24 березня, 2023 Опубліковано 24 березня, 2023 12 часов назад, Alex_XY сказал: НАПК внесло Raiffeisen Bank в перечень спонсоров войны как такое решение повлияет на надежность банка? Хороший вопрос. Я б его по-другому сформулировал: ЧТО там наверху курили, когда принимали такое решение? Как по мне, уже пошло расшатывание отечественной банковской системы. 1 3 Цитата
nomer Опубліковано 24 березня, 2023 Опубліковано 24 березня, 2023 (змінено) 56 хвилин тому, Mozart сказав: Хороший вопрос. Я б его по-другому сформулировал: ЧТО там наверху курили, когда принимали такое решение? Как по мне, уже пошло расшатывание отечественной банковской системы. Це не відноситься до української дочки даної фінструктури. В загальному йде до того, що даного європейського банківського монстра заставлять покинути сусідню країну, на сьогодні стоїть питання коли і скільки дана структура втратить фінансів. Читав інфу що і всім відомих 2 швейцарських банків-монстрів будуть перевіряти через сприяння обходу санкціям окремих олігархів сусідньої країни. Змінено 24 березня, 2023 користувачем nomer Цитата
Mozart Опубліковано 24 березня, 2023 Опубліковано 24 березня, 2023 11 минут назад, nomer сказал: Це не відноситься до української дочки даної фінструктури. В загальному йде до того, що даного європейського банківського монстра заставлять покинути сусідню країну, на сьогодні стоїть питання коли і скільки дана структура втратить фінансів. Читав інфу що і всім відомих 2 швейцарських банків-монстрів будуть перевіряти через сприяння обходу санкціям окремих олігархів сусідньої країни. Щодо виділеного - Ви ДУЖЕ помиляєтесь. Більш того, мені здається, що у НАЗК не прораховували наслідків своїх вчинків. Але... давайте спостерігати. Я у Райфі (хоча мені більш подобається називати його історичною назвою "Аваль") грошей тримати не збираюся. Та й нікому особливо не раджу. Отже, просто поспостерігаю... 2 2 2 Цитата
nomer Опубліковано 24 березня, 2023 Опубліковано 24 березня, 2023 (змінено) 31 хвилину тому, Mozart сказав: Щодо виділеного - Ви ДУЖЕ помиляєтесь. Більш того, мені здається, що у НАЗК не прораховували наслідків своїх вчинків. Але... давайте спостерігати. Я у Райфі (хоча мені більш подобається називати його історичною назвою "Аваль") грошей тримати не збираюся. Та й нікому особливо не раджу. Отже, просто поспостерігаю... Ви не один рік працюєте з українськими банками. На сьогодні ніхто "валити" жоден банк з системних не буде. Максимум це можуть націоналізувати за 1 грн., але це аж ніякого відношення не має до коштів вкладників. Та й і так структури, які дають гроші Україні (МВФ, світовий банк) зобов'яжуть більшість держбанків продати в найближчі роки. Змінено 24 березня, 2023 користувачем nomer Цитата
Популярний пост Mozart Опубліковано 24 березня, 2023 Популярний пост Опубліковано 24 березня, 2023 6 минут назад, nomer сказал: Ви не один рік працюєте з українськими банками. На сьогодні ніхто "валити" жоден банк з системних не буде. Максимум це можуть націоналізувати за 1 грн., але це аж ніякого відношення не має до коштів вкладників. Та й і так структури,м'які дають гроші Україні (МВФ, світовий банк) зобов'яжуть більшість держбанків продати в найближчі роки. Я навіть більше скажу. Я свого часу досить довго працював у НБУ (вже можна про це казати)... І знаю трохи більше, ніж пишу тут. Саме тому... мені дуже-дуже не подобається те, що тут коїться. І потім... не обов'язково "валити", можна зробити так, що він сам впаде. Простіше кажучи, я чесно зараз не зрозумію, чим закінчиться ця істерія. Я всім своїм знайомим - підприємцям (і не тільки) буду радити забрати гроші з Райфу. через те, що ці кошти фондом не гарантуються (маю на увазі рахунки юридичних осіб). І так зроблять і інші. Ігнорувати такі рішення наразі - не можна. 4 5 7 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.