Mozart 668 788 Опубліковано: 28 жовтня, 2023 2 часа назад, senderZ сказал: банк заплатив XX мільйонів за крутий рейтинг Агенція Standard & Poor’s (S&P), один зі світових лідерів аналізу зовнішніх та внутрішніх ризиків для фінансових установ, підвищила рейтинг Банку Альянс до «ССС+» із прогнозом «Стабільний». (S&P) вважає, що хоча банк веде діяльність у вкрай вразливому іскладному економічному та операційному середовищі, його кредитоспроможність зміцнилася. https://bankalliance.ua/articles/reyting-banku-alyans-pidvischeno-iz-sss-do-sss-u-zv-yazku-zi-stiykimi-operatsiynimi-pokaznikami Дякую за цікаве посилання! Ще один гарний аргумент робити ноги з цього банку при першій же нагоді. Таке зазвичай роблять якраз перед падінням, хоча щиро бажаю і цьому, і іншим банкам міцного "здоров'я". Але треба бути неупередженим... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 28 жовтня, 2023 (змінено) 4 години тому, Mozart сказав: Дякую за цікаве посилання! Ще один гарний аргумент робити ноги з цього банку при першій же нагоді. Таке зазвичай роблять якраз перед падінням, хоча щиро бажаю і цьому, і іншим банкам міцного "здоров'я". Але треба бути неупередженим... На ,днях відкрили нове відділення,знаю особисто,зазвичай банки перед падінням невідкривають нові відділення а наоборот закривають,УБІБ тому примір,а щодо НБУ ,так він зара почті всіх підряд жорстко штрафує,за любе невиконання постанов національного банка! Р.S .Кредитують вони масово зара всіх підряд! Змінено 28 жовтня, 2023 користувачем lutsak.oleg@ukr.net 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 28 жовтня, 2023 7 годин тому, senderZ сказав: банк заплатив XX мільйонів за крутий рейтинг Агенція Standard & Poor’s (S&P), один зі світових лідерів аналізу зовнішніх та внутрішніх ризиків для фінансових установ, підвищила рейтинг Банку Альянс до «ССС+» із прогнозом «Стабільний». (S&P) вважає, що хоча банк веде діяльність у вкрай вразливому іскладному економічному та операційному середовищі, його кредитоспроможність зміцнилася. https://bankalliance.ua/articles/reyting-banku-alyans-pidvischeno-iz-sss-do-sss-u-zv-yazku-zi-stiykimi-operatsiynimi-pokaznikami Звідки цифра 20 млн шо заплатив,ну і взагалі достовірність інформації🤔 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Лев 13 928 Опубліковано: 29 жовтня, 2023 26.10.2023 в 14:28, 200314 сказал: В мене приймали всі білі. Тому коли я читаю, що в когось не взяли, теж думаю, що байки травлять. Про сині написав же, по відгукам інших людей, а правда, чи байки, хто зна? А про білі, що не беруть, правда, чи байки? Я думаю байки. Сенс, ПУМБ та приват у мене брали білі без питань. Правда в гарному стані були вони. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ScatmanJohn 504 Опубліковано: 30 жовтня, 2023 28.10.2023 в 13:18, Mozart сказал: Дякую за цікаве посилання! Ще один гарний аргумент робити ноги з цього банку при першій же нагоді. Дякую за інфу, буду обережним. Але мушу відзначити, що досвід з Альянсом поки що 100% позитивний. Мав гривневі депозити і валютні конверти - замовляти готівку не треба. Зараз навіть видають сині долари. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 788 Опубліковано: 30 жовтня, 2023 2 часа назад, ScatmanJohn сказал: Дякую за інфу, буду обережним. Але мушу відзначити, що досвід з Альянсом поки що 100% позитивний. Мав гривневі депозити і валютні конверти - замовляти готівку не треба. Зараз навіть видають сині долари. Я особисто не маю нічого проти "Альянсу". Проте факти - дуже незручна річ... Свого часу я за великий проміжок часу завчасно писав, що будуть проблеми у "Мегабанку"... у "Укрбудінвесту"... Закривають не ті банки, які були незручними у користуванні, а ті, що просто стали на чиємусь шляху... 1 1 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 3 листопада, 2023 (змінено) владельцы айфонов могут использовать свой телефон как pos-терминал, приват банк уже подключил эту услугу, называется tap to pay гуманоиды(андроиды) как всегда пасут задних https://privatbank.ua/news/2023/10/31/2065 Змінено 3 листопада, 2023 користувачем InGodWeTrust 1 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 3 листопада, 2023 12 часов назад, InGodWeTrust сказал: владельцы айфонов могут использовать свой телефон как pos-терминал, приват банк уже подключил эту услугу, называется tap to pay гуманоиды(андроиды) как всегда пасут задних https://privatbank.ua/news/2023/10/31/2065 Навпаки, в Андроїдах це було реализовано раніше і вже давненько використовувалось Приватом. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+InGodWeTrust 3 229 Опубліковано: 3 листопада, 2023 7 минут назад, Savage Mind сказал: Навпаки, в Андроїдах це було реализовано раніше і вже давненько використовувалось Приватом. А взагалі це оффтоп для даної теми.. Приват банк пишет о ойфонах поддержки гуманоидов не нашел 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 788 Опубліковано: 4 листопада, 2023 "Банковская система Украины: что изменилось за неделю" Вопрос: а зачем ЭТО нужно Monobank'у? Кто что думает? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах