senderZ 1 193 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Приватбанк, Львів усі 96рік, одна каса видає шлак (96+печатки і інше) інша - чисті 96 рік (чисті +- але взяли в іншому банку) нових давно не було і не знають коли завезуть - зі слів касирші Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 22 вересня, 2023 6 минут назад, senderZ сказал: Приватбанк, Львів усі 96рік, одна каса видає шлак (96+печатки і інше) інша - чисті 96 рік (чисті +- але взяли в іншому банку) нових давно не було і не знають коли завезуть - зі слів касирші То мені вчора ще повезло бачу. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
сказкин 570 Опубліковано: 22 вересня, 2023 29 минут назад, Twin сказал: То мені вчора ще повезло бачу. Скільки відділень привата в Україні, стільки і різних купюр, комусь везе більше, а комусь навпаки. Я сьогодні бачив як видавали в приваті новими зеленими, но всі повинні розуміти що це не закономірність... 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T626 135 Опубліковано: 22 вересня, 2023 1 година тому, сказкин сказав: Скільки відділень привата в Україні, стільки і різних купюр, комусь везе більше, а комусь навпаки. Я сьогодні бачив як видавали в приваті новими зеленими, но всі повинні розуміти що це не закономірність... Саме так, от сьогодні видали в Приват Ів-Фр. купюрами 70% з яких потім в Кредо не прийняли. ВІдніс назад 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmsa 100 Опубліковано: 22 вересня, 2023 Приват Днепр под заказ налички Скрытый текст Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 252 Опубліковано: 22 вересня, 2023 До заходу ще не дійшли, але це не свіжак, видно схрони копнули) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 786 Опубліковано: 22 вересня, 2023 12 часов назад, dmsa сказал: Приват Днепр под заказ налички Скрытый текст Такие брать - чревато тем, что потом НИКТО не возьмет. Совсем никто. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
dmsa 100 Опубліковано: 22 вересня, 2023 8 минут назад, Mozart сказал: Такие брать - чревато тем, что потом НИКТО не возьмет. Совсем никто. Я стараюсь вообще не брать ничего кроме идеальных новеньких! Лучше на карте безнал чем проблемы наличностью 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
200314 3 248 Опубліковано: 22 вересня, 2023 (змінено) 2 часа назад, T626 сказал: Саме так, от сьогодні видали в Приват Ів-Фр. купюрами 70% з яких потім в Кредо не прийняли. ВІдніс назад Не може бути, що Кредо не взяв. Як же так? Мені коли в Кредо видавали депо, попередили, що згідно постанови можуть видати і 1914-м, і будь яким наступним роком, але видали приблизно 50/50 2006/1996. Змінено 22 вересня, 2023 користувачем 200314 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
T626 135 Опубліковано: 22 вересня, 2023 42 хвилини тому, 200314 сказав: Не може бути, що Кредо не взяв. Як же так? Мені коли в Кредо видавали депо, попередили, що згідно постанови можуть видати і 1914-м, і будь яким наступним роком, але видали приблизно 50/50 2006/1996. Ну машинка просто непропускала. Були з плямами трохи. На рік їм все рівно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах