Dobriy Опубліковано: 27 грудня, 2023 Опубліковано: 27 грудня, 2023 15 минут назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Райфайзен зовсім ку-ку....поїхав......поблокували мені всі рахунки.....кажуть що є підозра що я терористів з країни агресора спонсорую,або вони мене спонсурують....сьогодні писав заяву безпосередньо банку про джерела надходжень моїх коштів......P.S а сам райфайзен то в країні агресора працює.як в нічому небувало....слів немає 😐 Мне Аваль после первых 50 тыс. заблочил, просит документы подтверждающие доход, но к террористам пока не приписал и на том спасибо, свое забрал и пока положил на Валю и их просьбы, как был для меня говнобанком так мнение и не меняю.... 2 2 3 Цитата
papaev Опубліковано: 27 грудня, 2023 Опубліковано: 27 грудня, 2023 Мне сегодня сенс сообщил, что пора обновить данные причём сделать это нужно до 31го тк по обновленой постанове нбу если указанный мой доход превышает расход за месяц я должен буду отчитаться. А числюсь я там безработным уже лет 10 и вопросов никогда не было. Была у меня там заначка в 5к евро лежала до конца войны мёртвым грузом. Заказал, пойду данные обновлять оставлю только пару к грн на хлеб. 2 2 2 Цитата
escobar Опубліковано: 27 грудня, 2023 Опубліковано: 27 грудня, 2023 Ну вы братва даете. Евродочки годятся сугубо для кристально белых денег и, учитывая ставки там по депозитам, сугубо для хранения 1 Цитата
Це популярне повідомлення. TalkiWalki Опубліковано: 27 грудня, 2023 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 27 грудня, 2023 1 час назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: Я уже у райфайзені обновив дані та так обновив, шо всі рахунки поблокували мені,кажуть що мене терористи з країни агресор спонсорують,або я їх спонсорую....кажуть як шо за кажду гривню невідчитаюсь у письмовій заяві,і доказами надходжень грошей за вересень -грудень,то все,мені вхід в Райфайзен закритий назавжди......p.s ....ой чую фінмоніторинг буде пресувати в каждому банку по повній.....кажу менеджерам банку а то шо ваш банк працює на терористів в Росії то нічо,так можна,нема слів .....😐 ОФФТОП, Мой ВАМ совет, как человека который прошел этот путь! Если у Вас нет легальных документов которые подтверждают каждую транзакцию захождения, то можете смело СРАЗУ же писать заяву на перевод средств в другой банк! Еще кто-то пропустил тут новость что с НГ НБУ займется проверкой в первую очередь Райфом, потом Ощадом, затем Нова пей(новый банк) от Новой почты. Блокировать будут всех и вся, кто не может подтвердить происхождение захождений - 90% всех карусельщиков и людей которые любят пересылать деньги! 2 5 1 3 Цитата
Federed Опубліковано: 1 січня, 2024 Опубліковано: 1 січня, 2024 27.12.2023 в 15:16, player19 сказал: Вчера пришло такое же уведомление от моно. И какие данные нужно актуализировать? Просто фотографию паспорта загрузить или нужны документы, чтобы подтвердть доход? Цитата
Twin Опубліковано: 1 січня, 2024 Опубліковано: 1 січня, 2024 1 час назад, Federed сказал: И какие данные нужно актуализировать? Просто фотографию паспорта загрузить или нужны документы, чтобы подтвердть доход? Переважно паспорт, на документи про дохід приходить іншого типу повідомлення) 1 1 Цитата
Modestus Опубліковано: 6 січня, 2024 Опубліковано: 6 січня, 2024 За порушення законодавства у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення, а також вимог валютного законодавства в грудні 2023 року Національний банк України застосував до п’яти банків заходи впливу: АТ "ОКСІ БАНК": штраф у розмірі 20 051 000,00 гривень; ПуАТ "КБ "АКОРДБАНК": штрафи у розмірах 15 422 395,69 гривень та 417 000,00 гривень; АТ "УНІВЕРСАЛ БАНК": штраф у розмірі 10 451 000,00 гривень; ПАТ "МТБ БАНК": штраф у розмірі 10 400 000,00 гривень; АТ "КОМІНБАНК" – штраф у розмірі 10 000 000,00 гривень. https://bank.gov.ua/ua/news/all/natsionalniy-bank-u-grudni-zastosuvav-do-pyati-bankiv-ta-visimnadtsyati-nebankivskih-finansovih-ustanov-zahodi-vplivu-za-porushennya-u-sferi-finmonitoringu-ta-valyutnogo-zakonodavstva?fbclid=IwAR3OlTAEZXlVHV_i2Q9e3QCi93hcZ9q57HQT-UGQccdvj38NSkDW4dPMGtQ До речі, один із державних банків (мабуть "...екс...") станом на 01 січня 2024 року порушує аж чотири нормативи НБУ, а саме Н2, Н3, Н7, Н8! 1 3 Цитата
Modestus Опубліковано: 9 січня, 2024 Опубліковано: 9 січня, 2024 Цитата Національний банк України оприлюднив звіт про оцінку стійкості 20 банків у 2023 році. Додатковий капітал до 2026 року знадобиться трьом банкам: державному «Укрексімбанку», приватним банкам МТБ та Правексу. https://glavcom.ua/economics/business/nbu-povidomiv-jakim-bankam-bude-potribnij-dodatkovij-kapital-979250.html 1 Цитата
gonzo Опубліковано: 9 січня, 2024 Опубліковано: 9 січня, 2024 можливо хтось стикався - у випадку якщо на рахунки накладено арешт ( не важливо з якої причини) чи зберігається доступ до ячейки? чи краще родич + доверіність? Цитата
Modestus Опубліковано: 9 січня, 2024 Опубліковано: 9 січня, 2024 1 час назад, gonzo сказал: можливо хтось стикався - у випадку якщо на рахунки накладено арешт ( не важливо з якої причини) чи зберігається доступ до ячейки? чи краще родич + доверіність? Якщо арешт накладено на виконання судового рішення державним чи приватним виконавцем у виконавчому провадженні, то за змістом ст. 18 Закону України "Про виконавче провадження" може бути накладено арешт не лише на цінності у банківському сейфі, але навіть на електронні гроші, які зберігаються на електронних гаманцях в емітентах електронних грошей, на рахунки в цінних паперах тощо: https://advokat-ryabinin.org.ua/staty/aresht-bankivskogo-sejfa-v-ukrayini/ 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення