senderZ 1 193 Опубліковано: 24 серпня, 2017 Як мінімум один зміст є - безкоштовна банківська ячейка а так згідний - % навіть до валдепо не дотягує Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
srg 1 101 Опубліковано: 24 серпня, 2017 7 часов назад, senderZ сказал: Як мінімум один зміст є - безкоштовна банківська ячейка а так згідний - % навіть до валдепо не дотягує Ваш сарказм я понял благодаря смайлику.Добавлю,депозиты в золоте не гарантируются ФГВФЛ. И вспомнилось мне как примерно за год до кончины УКПРОМБАНКА он активно попагандировал депозиты в золоте под хорошие % около 5 % годовых.Если бы я повёлся на их депозит в золоте,то остался и без депозита и без золота и без денег 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kotovas 9 146 Опубліковано: 24 серпня, 2017 (змінено) В 12/17/2015 в 04:19, Mozart сказал: Интересно, предлагают ли сейчас какие-либо банки депозиты в золоте? После того, как многие "золотохранители" в проблемных банках остались "без ничего" - мне кажется, что это направление надолго себя изжило. Но возможно я неправ? Прошу всех высказаться. По-моему вопрос доходности золота перепутан тут с вопросом надёжности банка или фонда. C начала этого года вааще-то золото выросло на 11%. Если ещё добавить дивидент то не так уж и плохо. Змінено 24 серпня, 2017 користувачем Kotovas 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
senderZ 1 193 Опубліковано: 25 серпня, 2017 і що - зараз є банки які пропонують депозит в золоті? чи ОМС (Обезліченний металіческій счет) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Kotovas 9 146 Опубліковано: 25 серпня, 2017 (змінено) 6 часов назад, senderZ сказал: і що - зараз є банки які пропонують депозит в золоті? чи ОМС (Обезліченний металіческій счет) https://www.sberbank.ua/deposits/view/7/ https://www.bps-sberbank.by/43257f17004e948d/dm_rates Змінено 25 серпня, 2017 користувачем Kotovas Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 778 Опубліковано: 25 серпня, 2017 В 24.08.2017 в 16:54, srg сказал: Ваш сарказм я понял благодаря смайлику.Добавлю,депозиты в золоте не гарантируются ФГВФЛ. И вспомнилось мне как примерно за год до кончины УКПРОМБАНКА он активно попагандировал депозиты в золоте под хорошие % около 5 % годовых.Если бы я повёлся на их депозит в золоте,то остался и без депозита и без золота и без денег Самый надежный способ хранения, замуровывание в капитальную несущую стену и желательно поглубже 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
senderZ 1 193 Опубліковано: 25 серпня, 2017 трішки покопався, на поточний момент лише 7 банків працюють по золоту, а реально мабуть 3...4 надто багато нюансів, комісій, висока вхідна сума..... ну і найголовніше - не підпадають під ФГВФО! 2) як варіант можна купувати золоті монети НБУ - Архістратиг Михаїл... 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах