Василий 1959 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 сегодня сдавал по 13-70 Цитата
Kaktuz Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 сегодня сдавал по 13-70 уточните плз, Сдавали менялам, или на фирму (где все цены привязаны к уе) ? Цитата
panas Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Вчера продал по 13.9 - знакомым. Им нужны доллары, мне гривны. Услуги валютчиков в данном случае оказались невостребованными) Цитата
Василий 1959 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 уточните плз, Сдавали менялам, или на фирму (где все цены привязаны к уе) ? менялам Цитата
Antimo Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Опубліковано: 17 жовтня, 2014 Кто скажет,по чем злотый купить во Львове? Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 18 жовтня, 2014 Опубліковано: 18 жовтня, 2014 Кто скажет,по чем злотый купить во Львове? Шановний не погано було б користуватися цифрами Цитата
Kaktuz Опубліковано: 18 жовтня, 2014 Опубліковано: 18 жовтня, 2014 Шановний не погано було б користуватися цифрами Antimo, напевно хотів спитати (уточнити) курс продажу злотого у Львові... Цитата
gekko Опубліковано: 18 жовтня, 2014 Опубліковано: 18 жовтня, 2014 (змінено) Вчера продал по 13.9 - знакомым. Им нужны доллары, мне гривны. Услуги валютчиков в данном случае оказались невостребованными) Как то не хорошо по такому курсу знакомым давать доллар. Если мои интересы и интересы знакомых по валюте пересекаются, то мы берем средний курс покупки/продажи доллара в городе (естественно ориентир черный, а не банки) и маржу делим пополам. Получается всем выгоднее .... и не надо идти к менялам. Змінено 18 жовтня, 2014 користувачем gekko 2 1 Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 18 жовтня, 2014 Опубліковано: 18 жовтня, 2014 (змінено) Antimo, напевно хотів спитати (уточнити) курс продажу злотого у Львові... Так від суми може залежати і ціна, згідні? Чи ви б їхали на другий кінець міста, за 100 PLN? Как то не хорошо по такому курсу знакомым давать доллар. Если мои интересы и интересы знакомых по валюте пересекаются, то мы берем средний курс покупки/продажи доллара в городе (естественно ориентир черный, а не банки) и маржу делим пополам. Получается всем выгоднее .... и не надо идти к менялам. Підтримую, завжди треба шукати золоту серединку, що б всім було добре Але звичайно є такі люди які тільки вбачають свою вигоду. Тим більше в цей день можна було купити USD по 13,8 бо саме в цей день цікавився що і де відбувається з ціною. Змінено 18 жовтня, 2014 користувачем Espresso.Doktor 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення