Василий 1959 Опубліковано 17 жовтня, 2014 Опубліковано 17 жовтня, 2014 сегодня сдавал по 13-70 Цитата
Kaktuz Опубліковано 17 жовтня, 2014 Опубліковано 17 жовтня, 2014 сегодня сдавал по 13-70 уточните плз, Сдавали менялам, или на фирму (где все цены привязаны к уе) ? Цитата
panas Опубліковано 17 жовтня, 2014 Опубліковано 17 жовтня, 2014 Вчера продал по 13.9 - знакомым. Им нужны доллары, мне гривны. Услуги валютчиков в данном случае оказались невостребованными) Цитата
Василий 1959 Опубліковано 17 жовтня, 2014 Опубліковано 17 жовтня, 2014 уточните плз, Сдавали менялам, или на фирму (где все цены привязаны к уе) ? менялам Цитата
Antimo Опубліковано 17 жовтня, 2014 Опубліковано 17 жовтня, 2014 Кто скажет,по чем злотый купить во Львове? Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано 18 жовтня, 2014 Опубліковано 18 жовтня, 2014 Кто скажет,по чем злотый купить во Львове? Шановний не погано було б користуватися цифрами Цитата
Kaktuz Опубліковано 18 жовтня, 2014 Опубліковано 18 жовтня, 2014 Шановний не погано було б користуватися цифрами Antimo, напевно хотів спитати (уточнити) курс продажу злотого у Львові... Цитата
gekko Опубліковано 18 жовтня, 2014 Опубліковано 18 жовтня, 2014 (змінено) Вчера продал по 13.9 - знакомым. Им нужны доллары, мне гривны. Услуги валютчиков в данном случае оказались невостребованными) Как то не хорошо по такому курсу знакомым давать доллар. Если мои интересы и интересы знакомых по валюте пересекаются, то мы берем средний курс покупки/продажи доллара в городе (естественно ориентир черный, а не банки) и маржу делим пополам. Получается всем выгоднее .... и не надо идти к менялам. Змінено 18 жовтня, 2014 користувачем gekko 2 1 Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано 18 жовтня, 2014 Опубліковано 18 жовтня, 2014 (змінено) Antimo, напевно хотів спитати (уточнити) курс продажу злотого у Львові... Так від суми може залежати і ціна, згідні? Чи ви б їхали на другий кінець міста, за 100 PLN? Как то не хорошо по такому курсу знакомым давать доллар. Если мои интересы и интересы знакомых по валюте пересекаются, то мы берем средний курс покупки/продажи доллара в городе (естественно ориентир черный, а не банки) и маржу делим пополам. Получается всем выгоднее .... и не надо идти к менялам. Підтримую, завжди треба шукати золоту серединку, що б всім було добре Але звичайно є такі люди які тільки вбачають свою вигоду. Тим більше в цей день можна було купити USD по 13,8 бо саме в цей день цікавився що і де відбувається з ціною. Змінено 18 жовтня, 2014 користувачем Espresso.Doktor 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.