Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Espresso.Doktor, выберите другую вкладку (не "в отделениях"). Вижу Вы совсем не вкурсе про 2 курса, Вам прямая дорога на ветку приватбанка))

Уважаемый, мне не сильно понятная мутка Привата, курсы для платежных карт и прочие замуты, видимо ищут новые способы, как заработать на людях!

А так мы следим, за курсом актуальным :)

5e1ba53153.jpg

Опубліковано:

Сонячного дня всім :)

Львів чомусь заглох... Невже ніхто зі "спеціалістів" не хоче, хоча б раз в день подавати курси ? 

Я пишу лише тоді, коли собі щось міняю, при потребі! Але то буває по різному в часі... тобто не регулярно.

Сьогодні ранок 10год: 18,40/18,75

сьогодні обід 13:00, почалось.... : 18,50 (,60 -,65) / 18,95 (19,00)

Опубліковано:

Усім доброго дня ! Друзі збираються їхати зі Львова в автобусний тур по Європі декілька днів будуть у Польщі. Де зараз у Львові в центрі можна купити трошки злотих? Який курс? В свій час купував для себе коли їхав в тур в обмінці біля Ратуші де екскурсійне бюро.

Опубліковано:

Усім доброго дня ! Друзі збираються їхати зі Львова в автобусний тур по Європі декілька днів будуть у Польщі. Де зараз у Львові в центрі можна купити трошки злотих? Який курс? В свій час купував для себе коли їхав в тур в обмінці біля Ратуші де екскурсійне бюро.

З таким формулюванням мабуть ніде. Трошки то скільки? 500 злотих чи 20000?

Сідайте в машину, беріть гроші і катайтесь по канторах - думаю шо по цілому місті нашкребете норм. суму. Або прямо на кордоні можна купити - але там курс буде гірший

Опубліковано:

Спробуйте зайти у КредоБанк, вони б мали мати PLN у наявності!

P.S. О результатах відвидин КредоБанку, прохання відписатися!

Опубліковано:

Відвідувати банки думаю марна справа по курсам що пишуть на сайтах думаю не знайдеш ?

Кредобанк  500/575

Ідеабанк      440/560

Укрексімбанк 445/500

А який зараз курс в канторах Львова?

Може кто в курсі при розрахунку в Польщі грн. карткою по якому курсу злотого до грн. списують кошти?