Перейти до вмісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

вчера и сегодня по львову доллара навалом, валютчики океан с такой горькой миной брал доллары, видно наелись. Студенты нанесли и дальше несут. Р-н В. Великого еле-еле 13-70 на 13-90. Одним словом ещё пару дней продаж по кассам банка и скорей всего ещё вниз. Тем более в привате доллара полно все депо отдаются по 1100 каждый день. Больше снимать доллары с депо не буду. Люди сдают активно, особенно Південний.

А можна номер чи якісь координати такого курсу... Краківський 14.10
Опубліковано:

А можна номер чи якісь координати такого курсу... Краківський 14.10

Студенты нанесли и дальше несут. Р-н В. Великого еле-еле 13-70 на 13-90.

В. Великого, напевно маг. Океан, та зупинка Новий цум - десь там.

Але, то було вчора!

Опубліковано:

А краківський сьогодні 14.1 не думаю що підріс просто напевно тут дорожче

так завжди було , є і буде! Треба скинути на "поїсти" - то йдеш рядом біля дому (дадуть менше), треба пару соток чи більше = звониш, уточнюєш і їдеш на "центрову точку"  :) 

проста арифметика... - врахувати час на прокататись і бензин = різниця :P

Опубліковано:

Та я сахарова мені по дорозі навіть ближче на володимира, у вас нема номерів? Я якраз з краківського недойшов до валютчика послухаю вас поїду шукати на володимира

Опубліковано:

Не люблю на холодну йти за долларом. До реч1 в одному кантор1 сказали що нема ) бояться незнайомих людей

много канторов просто не работают. Нет смысла скупать за дорого если по банкам полно доллара по 13, делов-то кассира на кофе или куда-нибудь сводить