2PAC SHAKUR Опубліковано: 22 жовтня, 2015 Опубліковано: 22 жовтня, 2015 Львов, Пивденный утро считали товар 23.8, ждём 23.5. Никто на себя доллар не покупает, все ждут отскока и возврата к курсу недельной давности. Доллара у людей на руках полно от 1000, гоняют ищут кому бы по 23.8-23.85 сдать. 5 Цитата
xxxronyaxxx Опубліковано: 28 жовтня, 2015 Опубліковано: 28 жовтня, 2015 Хто знає де можна поміняти долар на євро по прямомум курсу а не переводити в грн і потім назад в євро. Обійшов пару обмінників ніде не захотіли та поміняти. Підскажіть хто знає 1 Цитата
gekko Опубліковано: 28 жовтня, 2015 Опубліковано: 28 жовтня, 2015 (змінено) Хто знає де можна поміняти долар на євро по прямомум курсу а не переводити в грн і потім назад в євро. Обійшов пару обмінників ніде не захотіли та поміняти. Підскажіть хто знає я можу поміняти Ваш доллар на мій Евро. Є десь 2800 евро. Обмінники у Львові дуже неохоче міняють по кросс курсу евро на доллар чи навпаки. Навіть ті обмінники, де ти постійний кліент по доллар-гривня )) Змінено 28 жовтня, 2015 користувачем gekko Цитата
senderZ Опубліковано: 28 жовтня, 2015 Опубліковано: 28 жовтня, 2015 Хто знає де можна поміняти долар на євро по прямомум курсу а не переводити в грн і потім назад в євро. Обійшов пару обмінників ніде не захотіли та поміняти. Підскажіть хто знає міняв і не раз $ -> EUR в обміннику в магазині "Океан" на В.Великого Цитата
Рекомендовані повідомлення