2PAC SHAKUR Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Краэм вуха почув, що в одному банку наливали нвроду по 230 на паспорт, черга з 7:40 там стояла ... надо писать так- кредобанк на сахарова, а то в одному банку.... так несерьёзно)))))))))) Цитата
Kaktuz Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Не люблю на холодну йти за долларом. До реч1 в одному кантор1 сказали що нема ) бояться незнайомих людей а, забув уточнити: якщо в лице не знают - то й говорить не будуть, а покажуть на табличку Цитата
gekko Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 (змінено) Поэтому пользуюсь услугами одного человека... за 5 коп. разницы получить по голове лопатой не хочу ) как и не хочу далеко от дома ехать Змінено 9 жовтня, 2014 користувачем gekko 1 Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 А що сьогоді трапилось на Кракіському? Всі валютчики, були на морозі пили тільки каву та до кави, і казали що сьогодні вихідний Цитата
gekko Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 тому що собак на них спустили... Цитата
Espresso.Doktor Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 тому що собак на них спустили... Це типу Фіксування Курсу називається? Стабільність курсу валюти "фіксовано-стабільна по новому" Ще підмітив що сьогодні багато канторів було закрито у Львові, чи це вже мій особистий глюк? Цитата
Maks7 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Це типу Фіксування Курсу називається? Стабільність курсу валюти "фіксовано-стабільна по новому" Ще підмітив що сьогодні багато канторів було закрито у Львові, чи це вже мій особистий глюк? Чув зловили кількох валютчиків, да якшо не знайомі то мороз повний Цитата
Kaktuz Опубліковано: 9 жовтня, 2014 Опубліковано: 9 жовтня, 2014 А що сьогоді трапилось на Кракіському? Всі валютчики, були на морозі пили тільки каву та до кави, і казали що сьогодні вихідний я ж писав сьогодні в обід: "якщо в лице не знають - то й говорить не будуть" ! :ph34r: А що сьогоді трапилось - не сьогодні, а вже 3-й день... кошмарять їх трохи = "ПОКАЗУХА" для "ПЕРЕСІЧНИХ" (тих хто по-200) для "постійних" = проходиш "фейсконтроль", і все по старому! 1 Цитата
gekko Опубліковано: 10 жовтня, 2014 Опубліковано: 10 жовтня, 2014 Закритих кантор1в в центр1 не зустр1чав,але про ауд1энц1ю домовитись з незнайомими не вийшло Цитата
2PAC SHAKUR Опубліковано: 10 жовтня, 2014 Опубліковано: 10 жовтня, 2014 Закритих кантор1в в центр1 не зустр1чав,але про ауд1энц1ю домовитись з незнайомими не вийшло Потому что во Львове доллара хоть жопой жуй - полно, приходишь пополняешь депо на 200, а на жену покупаешь и т. д. и все мило улыбаются, а бомж-забеги, это понятно что дол. для таких никогда нет. В очередях стоять тоже смешно. У менял разговаривал, гривна по чуть-чуть заканчивается. С злотым да есть проблема, но по 4.10 купить реально, но немного. Да и под выборы "Будущие депутаты обманщики-патриоты" меняют дол. во всю, так что особенных проблем не вижу. Лучше икру по 100грн. за банку купить, кофе и вискарь, пока цены ещё стоят по курсу лета)))). Вот такие соображения. 2 Цитата
Рекомендовані повідомлення