Це популярне повідомлення. Лев Опубліковано: 10 жовтня, 2022 Це популярне повідомлення. Опубліковано: 10 жовтня, 2022 4 часа назад, Moskit сказал: Слава Україні! Написати "добрий день" не можу, оскільки сьогодні орки в черговий раз вбили мирних людей по всій нашій державі! Вбили з помсти за те, що їхнього фюрера привселюдно оскопили, пошкодивши його фалічний фетиш - керченський міст! Питання до адміністрації форуму та форумчан: чи потрібні на форумі представники країни-терористки? Для чого вони тут? Мінусувати, дурнувато хіхікати, реагуючи на нашу біду, сіяти розбрат між українцями з різних куточків країни, закидуючи провокаційні висловлювання? П.С. путіноїди та рашкофіли - не забувайте мінусувати, можливо ще не всіх знаю. Найцікавіше те що люди живуть в Україні,бачать яке страхіття робиться.Бачать як ракети руйнують маленькі та багатоповерхові будинки,розважальні торгові центри,дитячі та спортивні майданчики,жд.та автовокзали,ринки,магазини та вулиці нашіх міст та містечок-в той час коли там знаходиться купа людей-від малечі до старого.І як це може їх не чепати за живе-я нерозумію цього-!?! Я чоловік за 40 років,но коли я бачу таке на відео,а інколи і наяву,то у мене на очах самі по собі з'являються сльози.І це у здорового чоловіка.Просто немаю слів це все описати на 100%. І на рахунок постійних мінусовщиків-всього проукраїнського-якщо хтось з них постійно мінусує вас,а особливо пачками по 10 мінусів(на нові та старі повідомлення)ставлять за 2 хвилини(роблять вони це практично завжди вночі)-то спробуйте звертатися одразу до Адміну,можна зі скриншотами.У мене таких прихильників було десь 4-5.Я навіть спробував з ними спілкуватися через особисті,питаючі їх-чому вони саме так роблять-але там БРОНЬ.І після цього я все ж таки спробував звернутися до Адміну в особисті.І ви знаєте-можна сказати,що це подіяло.Я не знаю якім саме чином було вирішено питання з кількома моїми постійними-(а іноді і)-пачко-мінусовщиками,але я бачу,що реакція на неправомірні спеціальні дії-була.За що я дуже вдячний Адміну. Тримаємося разом.Все в нас в Україні незабаром буде добре.Я в цьому впевнений на 100%.На все добре. 5 3 2 Цитата
Adriano Опубліковано: 10 жовтня, 2022 Опубліковано: 10 жовтня, 2022 21 минуту назад, Лев сказал: Найцікавіше те що люди живуть в Україні,бачать яке страхіття робиться.Бачать як ракети руйнують маленькі та багатоповерхові будинки,розважальні торгові центри,дитячі та спортивні майданчики,жд.та автовокзали,ринки,магазини та вулиці нашіх міст та містечок-в той час коли там знаходиться купа людей-від малечі до старого.І як це може їх не чепати за живе-я нерозумію цього-!?! Я чоловік за 40 років,но коли я бачу таке на відео,а інколи і наяву,то у мене на очах самі по собі з'являються сльози.І це у здорового чоловіка.Просто немаю слів це все описати на 100%. І на рахунок постійних мінусовщиків-всього проукраїнського-якщо хтось з них постійно мінусує вас,а особливо пачками по 10 мінусів(на нові та старі повідомлення)ставлять за 2 хвилини(роблять вони це практично завжди вночі)-то спробуйте звертатися одразу до Адміну,можна зі скриншотами.У мене таких прихильників було десь 4-5.Я навіть спробував з ними спілкуватися через особисті,питаючі їх-чому вони саме так роблять-але там БРОНЬ.І після цього я все ж таки спробував звернутися до Адміну в особисті.І ви знаєте-можна сказати,що це подіяло.Я не знаю якім саме чином було вирішено питання з кількома моїми постійними-(а іноді і)-пачко-мінусовщиками,але я бачу,що реакція на неправомірні спеціальні дії-була.За що я дуже вдячний Адміну. Тримаємося разом.Все в нас в Україні незабаром буде добре.Я в цьому впевнений на 100%.На все добре. не переживай ) таких полно ) относитесь к этому проще. НУ нету у них больше ничего кроме озабоченности " ой у кого сколько плюсиков" осеннее обострение 2 1 7 Цитата
Вікторія._. Опубліковано: 10 жовтня, 2022 Опубліковано: 10 жовтня, 2022 Приветствую.Не могу понять как и когда я могу коментировать в чатах.Что для этого нужно сделать? Цитата
Хасан Опубліковано: 11 жовтня, 2022 Опубліковано: 11 жовтня, 2022 15 часов назад, Вікторія._. сказал: Приветствую.Не могу понять как и когда я могу коментировать в чатах.Что для этого нужно сделать? Имеются некоторые ограничения для форумчан из категории "Новичок" в которой Вы сейчас и находитесь. Со временем, при активном участии в жизни форума (написании сообщений), пользователь автоматически переходит в категорию "Форумчанин", у которых уже нет ограничений, как у пользователей "Новичок". Так же на форуме доступны подписки, дающие право на просмотр закрытых разделов, оформив которую пользователь сразу переводится в группу "Подписчик". Цитата
Gotenot Опубліковано: 7 березня, 2023 Опубліковано: 7 березня, 2023 Якась проблема з БД абощо... В блоці "останні повідомлення" не відображаються дійсно останні повідомлення. Запізнення з обробкою. 3 Цитата
T626 Опубліковано: 18 квітня, 2023 Опубліковано: 18 квітня, 2023 (змінено) Доречі не погано було б реалізувати якшо це можливо курси локальних відділень для інших банків, як це реалізовано для ПУМБ Наприклад банк Львів і Полтава часто мають інший курс в Івано-Франківську та інших містах мабуть теж Змінено 18 квітня, 2023 користувачем T626 1 Цитата
SanderEA Опубліковано: 18 квітня, 2023 Опубліковано: 18 квітня, 2023 21 хвилину тому, T626 сказав: Доречі не погано було б реалізувати якшо це можливо курси локальних відділень для інших банків, як це реалізовано для ПУМБ Наприклад банк Львів і Полтава часто мають інший курс в Івано-Франківську та інших містах мабуть теж По можливості додаємо, якщо у банка на сайті є така інформація 1 Цитата
DarkPassenger Опубліковано: 26 серпня, 2023 Опубліковано: 26 серпня, 2023 Останній тиждень з'явився глюк у мобільній версії - напівпрозора панель знизу, яка перекриває половину екрану. Цитата
admin Опубліковано: 26 серпня, 2023 Опубліковано: 26 серпня, 2023 2 часа назад, DarkPassenger сказал: Останній тиждень з'явився глюк у мобільній версії - напівпрозора панель знизу, яка перекриває половину екрану Установлен блокировщик рекламы? Цитата
San4es Опубліковано: 26 серпня, 2023 Опубліковано: 26 серпня, 2023 (змінено) 33 минуты назад, admin сказал: Установлен блокирвщик рекламы? А блокировщик рекламы влияет на телефонную версию сайта? Дело в том, что на компе он(блокировщик) тоже присутствует, но когда нажимаешь "отметить сайт прочитанным" - он отмечает и все темы и сообщения как прочитанные отображаются. Когда нажимаешь на телефоне: "отметить сайт прочитанным" выпадает сообщение "сайт прочитан" (или как там) - но все темы, сообщения в форуме отображаются как непрочитанные. Так давно уже. Но раз разговор зашёл о негараздах, решил поинтересоваться. Змінено 26 серпня, 2023 користувачем San4es Цитата
Рекомендовані повідомлення