Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Господа! ловите момент-входите в металл на днях.через  неделю будет поздно

Кстати,хороший совет,тоже придерживаюсь этого мнения.

Опубліковано

Господа! ловите момент-входите в металл на днях.через  неделю будет поздно

За сколько, примерно, можно купить в  грн слиток весом 5 г? ( если такой продают)

Опубліковано (змінено)

На сайте **** есть раздел по драгметаллам и ссылки на цены и много чего интересного можно прочитать . Слиток 5 гр примерно около 580 за грамм - почти 3000 гривень . Моё мнение - лучше слиток - он дешевле  монеты при таком же весе .

На нашем сайте по металлам тоже много информации. :)

Змінено користувачем admin
Опубліковано

На сайте Финанс.уа есть раздел по драгметаллам и ссылки на цены и много чего интересного можно прочитать . Слиток 5 гр примерно около 580 за грамм - почти 3000 гривень . Моё мнение - лучше слиток - он дешевле  монеты при таком же весе .

Инвестиционные монеты НБУ порой бывают дешевле слитков.

Опубліковано

бывает,бывает,помню как то раз газбанк забыл переоценить,где то месяц забывал, я так полюбил нумезматику;)  больше такой шары не видел

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...