Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кто не успел заказать (в Николаеве) монету Колесо життя - обращайтесь, пожалуйста, буду отказываться от одной - можно будет "перехватить" :)

Опубліковано
16 хвилин тому, Заяц сказав:

Кто не успел заказать (в Николаеве) монету Колесо життя - обращайтесь, пожалуйста, буду отказываться от одной - можно будет "перехватить" :)

Вопрос решен.

Опубліковано
16 минут назад, Заяц сказал:

А че отказались? неужели не перепродали бы?

Опубліковано (змінено)
7 хвилин тому, Анджелина сказав:

А че отказались? неужели не перепродали бы?

Серебрян. покупаю только в 1 экземпляре - в коллекцию; не хочу вкладывать деньги ради не очень большой прибыли неизвестно в какой перспективе. А на долгосрочную перспективу не хочу тем более. Хотя, конечно, есть исключения (среди монет), но так (1 монета) я привык :)

Змінено користувачем Заяц
Опубліковано
1 минуту назад, Заяц сказал:

Серебрян. покупаю только в 1 экземпляре - в коллекцию; не хочу вкладывать деньги ради не очень большой прибыли неизвестно в какой перспективе. А на долгосрочную перспективу не хочу тем более. Хотя, конечно, есть исключения (среди монет), но я привык так.

Но можно же было ее и сейчас продать, только чуть дороже, чем купили бы...Ведь в заказе она была тогда минут 5, не больше, значит не всем досталась ...

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...