Antimo 46 Опубліковано: 27 квітня, 2015 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Алиса в стране чудес 16 128 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Прожить жизнь можно двумя способами. Один способ -думать, что чудес не бывает. Второй - думать, что все происходящее есть чудо.(с) разве не чудо? когда вот так - незнакомый Человек просто включает музыку... а ты слушаешь и понимаешь - Жизнь Прекрасна и удивительна ....))) настоящее чудо напрасно я в Селион Дион "засомневалась" .... в свой стихии - она блестает . Сила Любви. Белый танец... 7 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antimo 46 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Одна из моих любимых 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Немного качественной попсы: ))) 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 27 квітня, 2015 и кавер на эту вещь: 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 27 квітня, 2015 С джазовым уклоном: 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Ну а это совсем другая стихия, какой-то поп-панк: 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sumchanka 3 182 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Спокойной ночи, друзья мои. 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Antimo 46 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Это для женщин, если надо перевод песни напишу 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
На смену ника 2 189 Опубліковано: 27 квітня, 2015 Ага, спокойной ночи)))))) Динозавров вам в качестве колыбельной: 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах