Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 час назад, Art_ja сказал:

Для ПК он и так есть. Выбираете город и будут отображаться курсы банков только в этом городе.

58d2b944c5a9b_.PNG.fdb863f256df4f075fb02cc1d0369236.PNG

Да, ну я ж про смарт. Я ж с компом по городу не хожу )

Опубліковано
7 минут назад, kmk сказал:

Да, ну я ж про смарт. Я ж с компом по городу не хожу )

Про смарт вы уже писали. Программисты регулярно просматривают сообщения в данном разделе и постепенно устраняют все баги.

Опубліковано

Интересно, вопросы об отсутствии легко читаемой даты и календаря с выбором курса за прошедшие дни почему-то игнорируются. Ни да, ни нет. Жаль, не я один спрашивал.

Опубліковано
11 час назад, Гость Ко_фемилі сказал:

Интересно, вопросы об отсутствии легко читаемой даты и календаря с выбором курса за прошедшие дни почему-то игнорируются. Ни да, ни нет. Жаль, не я один спрашивал.

58d37343d3c74_.PNG.fbf4f46d16f370cba9cbec87e9a26791.PNG

Опубліковано

Интерфейс вроде нормально, вот только вопрос касательно переключения языка с англ на рус)))

Опубліковано

Верните раздел подраздел  "БАНКИ " в разделе "ВАЛЮТА" , в старой версии очень удобно анализировать курсы банков по разным валютам

Опубліковано

вопросы по новой версии:
1) где выбор языка? раньше был справа вверху - нельзя ли вернуть его туда?

2) если мне нужны ТОЛЬКО курсы валют, можно будет обойтись без всей этой регистрации, чтобы их смотреть нормально?

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...