Moskit 6 738 Опубліковано: 31 січня (змінено) 2 хвилини тому, ozon1 сказав: Так, це виключно від термінала залежить. І там, здається, буває написано скільки він може за один раз з'їсти. термінали використовував ті ж, що і раніше П.С, поповнення робив тисячними купюрами, не подавився, але і більше не взяв Змінено 31 січня користувачем Moskit 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Укріп 196 Опубліковано: 31 січня (змінено) 10 хвилин тому, Moskit сказав: можливо це був глюк прошивки Я теж плачу в ціх терміналах і причому в одному і теж на протязі декількох років і вводжу у ручну номер карти, і вже у грудні при поповненні 5000 термінал як завжди, закінчив операцію. Після цього як завжди хотів положити слідуючи партію грошей, но зверху появилась строка на червоному фоні: " Добовий ліміт 5000грн. використано" Цікаво що пробував ввести номер телефону дружини, але все теж саме"добовий ліміт вичерпано" Положив на слідуючий день.... Змінено 31 січня користувачем Укріп 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ozon1 2 202 Опубліковано: 31 січня в грудні намагалася закинути 12 тис. 5 взяв і все, потім спробувала через інший, той, що такий великий, решту купюр нормально взяв. чи бувають якісь налаштування в терміналах, щоб не більше 5-ти закинути, цього не знаю, це треба питатися фахівців. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Don_Сorleone_ 307 Опубліковано: 1 лютого 3 часа назад, Moskit сказал: вручну і на двох різних терміналах. Дозволило поповнити тільки 5000, незалежно від того на білу чи на чорну карту спочатку вносилися гроші Если через терминал пополняли, то там карточки всех банков лимит 5к. Я обходил, разными номерами телефона, пополнял, Моно, Пумб, Райф и потом перекидывал без комиссии куда надо. Если нужно один банк на больше, чем 5 к, попробуйте разные номера тел вводить (только до которых есть доступ для смс) уже не помню, но кажись так тоже можно обходить 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lutsak.oleg@ukr.net 1 497 Опубліковано: 1 лютого 3 години тому, Don_Сorleone_ сказав: Если через терминал пополняли, то там карточки всех банков лимит 5к. Я обходил, разными номерами телефона, пополнял, Моно, Пумб, Райф и потом перекидывал без комиссии куда надо. Если нужно один банк на больше, чем 5 к, попробуйте разные номера тел вводить (только до которых есть доступ для смс) уже не помню, но кажись так тоже можно обходить А,для чого напрягатись "непойму"🤔(хіба вихідний день,тоді так),зайшов в А банк і поповнив без комісій все і зразу на яку суму потрібно....... 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 738 Опубліковано: 1 лютого 7 годин тому, Don_Сorleone_ сказав: Если через терминал пополняли, то там карточки всех банков лимит 5к. Я обходил, разными номерами телефона, пополнял, Моно, Пумб, Райф и потом перекидывал без комиссии куда надо. Если нужно один банк на больше, чем 5 к, попробуйте разные номера тел вводить (только до которых есть доступ для смс) уже не помню, но кажись так тоже можно обходить не знаю з яких пір добовий ліміт 5000? моно не пропустив платіж з ощаду, після того як поповнив у терміналі на 5000 монокарту. Тобто не дав докинути необхідну суму 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Plato 187 Опубліковано: 1 лютого (змінено) Вчера пополнял грейс моно через City24, скан номера карты с телефона + подтверждение в приложении; сумма 17тыс. грн. налом - всё прошло ок как обычно; Суточный лимит пополнения всеми видами 29999грн., не получал никаких уведомлений от mono об изменении правил пополнения.. так из этого и исхожу (в прошлом месяце удержание грейса было 80тыс. - пополнял в три этапа за три дня); ps: раньше крупные пополнения делал разовым переводом на счёт, но выросла комиссия значительно (со счёта в Приватбанке), поэтому пополняю налом и не парюсь про комиссии (кроме 50грн. вывода на карту для выплат в Привате) Змінено 1 лютого користувачем Plato 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 027 Опубліковано: 1 лютого 3 часа назад, Moskit сказал: моно не пропустив платіж з ощаду Такое у них бывает,не часто но системно. Не можешь ни отправить ни принять. Всегда само проходит. Сейчас у них распространенный глюк - при переводе денег на счет кому-то дает заполнить форму а при отправке пишет ОЙ... попробуйте позже но при этом деньги пошли.) 3 часа назад, Moskit сказал: не знаю з яких пір добовий ліміт 5000? Это глюк наверное. Если сканер считал карту - просят зайти в приложение и лимит будет 29999. Если ввели вручную при наличии у терминала сканера то просят телефон и туда смс. Но даже если телефон совпадает,без приложения, лимит в таком случае будет 5000. Это лимит на пополнение Вашей карты посторонними. 7 часов назад, lutsak.oleg@ukr.net сказал: А,для чого напрягатись "непойму"🤔(хіба вихідний день,тоді так),зайшов в А банк і поповнив без комісій все і зразу на яку суму потрібно... Касса хороша для пополнения карты от 25к и выше,а если нужно закинуть 5,10,20 то тут вопрос доступности инструмента для пополнения, и кассы А банка отдыхают в сравнении с терминалами. А пополнять карту Моно без комиссии можно и через терминал. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 738 Опубліковано: 1 лютого 11 хвилину тому, Ирина_ сказав: Это глюк наверное. Если сканер считал карту - просят зайти в приложение и лимит будет 29999. Если ввели вручную при наличии у терминала сканера то просят телефон и туда смс. Но даже если телефон совпадает,без приложения, лимит в таком случае будет 5000. Это лимит на пополнение Вашей карты посторонними. теж за це подумав, що так борються із "фінансуванням тероризму". Але і сканер - не панацея, по факту - в наявності, але може і не зчитати всім дякую за відповіді та поради! та й топік трохи заворушився) 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Ирина_ 5 027 Опубліковано: 1 лютого 10 минут назад, Moskit сказал: Але і сканер - не панацея, по факту - в наявності, але може і не зчитати Никто панацею выдумывать не станет.)) Просто одновременное наличие у Вас карты банка и доступность приложения "подтвердите в приложении" позволяет набрать нужный балл для идентификации и снятия ограничения в 5к в сутки. На моей памяти случаи,когда для подтверждения,после автомат.считывания карты,звонили на телефон и код - последние 4 цифры номера и тоже лимит был 29999,то есть без приложения,но карта плюс совпадения номеров зарегистрированных,номер телефона устройства на котором установлено приложение открывали доступ к лимиту пополнения 29999. Ну и посмотреть в прессе про атаки на них. Может из за этого сбоить. У меня недавно исчез шаблон платежки за газ и я по новой делала,сканер кюаркода не работал. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах