Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
13 часов назад, Ирина_ сказал:

у пісні немає слів, які виявляли б істинніі причини втрати інтересу з боку фраєра, крім як "не по-масті". надто розмите формулювання для якоїсь категоричності у питанні "ким вона була" і чому він втратив інтерес

Если бы в песне была бы четкая формулировка кем была она, то разве мы бы разгадывали это? )

Интересно ведь включить дедукцию и логику, поиграть в "следака" или агента ФБР и распутать загадку )

Опубліковано (змінено)
4 часа назад, Анджелина сказал:

Если бы в песне была бы четкая формулировка кем была она, то разве мы бы разгадывали это? )

Интересно ведь включить дедукцию и логику, поиграть в "следака" или агента ФБР и распутать загадку )

якби в пісні було чітке формулювання, ми б справді нічого не розгадували - погоджуюсь. але ж мова йде не про це. йдеться про те, що навіть натяків на істинні причини втрати інтересу немає. лише розмите “не по масті”.  "не по масті" - це не натяк, це евфемізм, за яким нічого не стоїть, окрім банального ухилення від конкретики. і тут уже, пробачте, не дедукція і логіка, а психоаналітична фантазія на тему  “хто що відчув у порожнечі”, або творчий семінар .потрібні хоч якісь сліди, а не лише художній туман і поетичне "щось не так". інакше ми не аналізуємо - ми просто проєктуємо власні здогадки в порожнечу. я про це. є розуміння з пісні : він - мент, вона - умовно-чєсная, вони - помилилися, обоє. він, використавши її ,більше не прийшов - їй сумно. тому що він їй подобався і в неї тепер проблеми у своєму рептилоїдному середовищі.  центровая красючка Нина Картинка - майже театральне амплуа. центрова - не просто симпатична, а така, що тримає центр тяжіння тусовки."Нина Картинка"- ім’я як псевдонім або кличка. маємо справу з яскравою, відомою в певних колах жінкою.її записали зі слів - персонаж напівлегендарний, існує в переказах, фольклорі кримінальної субкультури,яка зіткнулася з проблемами емоційного та іміджевого плану після спілкування з ним:"фраєр", "мусорок", "тварь" - дуже характерні епітети, які свідчать про розчарування та  емоційну травму.

Змінено користувачем Ирина_
Опубліковано
51 минуту назад, Ирина_ сказал:

йдеться про те, що навіть натяків на істинні причини втрати інтересу немає.

Здесь надо думать как персонажи. Мы ведь собрались не школьники. Немного пожили и ума, и опыта набрались.

Нужно каждому смоделировать ситуацию, в которой он бы мог точно понять, что если бы он узнал кто она, то он больше бы никогда не пришел.

Опубліковано
13 часов назад, Анджелина сказал:

Здесь надо думать как персонажи. Мы ведь собрались не школьники. Немного пожили и ума, и опыта набрались.

Нужно каждому смоделировать ситуацию, в которой он бы мог точно понять, что если бы он узнал кто она, то он больше бы никогда не пришел.

щось мені підказує, що у Вас ця модель є і вона цілком оформлена й відполірована для презентації.

Опубліковано
9 часов назад, Ирина_ сказал:

щось мені підказує, що у Вас ця модель є і вона цілком оформлена й відполірована для презентації.

Таки да. Есть по этому вопросу собственное мнение. )

Но мне бы хотелось здесь услышать эту версию ( вернее их две, но они близко по тематике) от других мыслящих людей. )

А возможно услышать чью-то версию, абсолютно не похожую на мою, но обсудив которую, придем к выводу, что она имеет место быть.

Опубліковано
2 часа назад, Анджелина сказал:

Таки да. Есть по этому вопросу собственное мнение. )

Но мне бы хотелось здесь услышать эту версию ( вернее их две, но они близко по тематике) от других мыслящих людей. )

А возможно услышать чью-то версию, абсолютно не похожую на мою, но обсудив которую, придем к выводу, что она имеет место быть.

гарно, що вона взагалі існує, на відміну від гіпотетичних, поки що не народжених  ідей інших учасників.

Опубліковано
10 часов назад, ZzzZzzZzz сказал:

Для неї теж був сюрприз - мєнт при параді

Поэтому я и думаю, что он пришел арестовывать ее. Все и так знали что он мент.

А тут зачем-то нарядился. И причем в первой половине дня, т.к. она была еще дома, а не на работе.

Надевают форму на задержание, чтобы придать официальности событию.

И именно в этой ситуации, когда деваться было некуда она выдала кто она.

Да сказала такое, что он "свалил" и больше не приходил.

Что она ему сказала? Кто она?

Опубліковано
6 часов назад, Анджелина сказал:

Поэтому я и думаю, что он пришел арестовывать ее. Все и так знали что он мент.

А тут зачем-то нарядился. И причем в первой половине дня, т.к. она была еще дома, а не на работе.

Надевают форму на задержание, чтобы придать официальности событию.

И именно в этой ситуации, когда деваться было некуда она выдала кто она.

Да сказала такое, что он "свалил" и больше не приходил.

Что она ему сказала? Кто она?

у пісні немає жодної прямої або непрямої вказівки на її арешт: підстави для затримання, порядок його здійснення, участь понятих, обов'язкове документальне оформлення, - жодна з цих ознак у тексті не представлена. жодних слів про постанову, понятих, процедуру. є вино, фльор, емоції. а,вино при затриманні - це як шампанське на розтині. 

Опубліковано

Як варіант: він помітив якусь фотографію в її квартирі, фотографію своєї родички (мами, бабці) чи родича  (тата) і зрозумів, що арештувати сестру не зможе... 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...