Анджелина Опубліковано 4 червня, 2025 Автор Опубліковано 4 червня, 2025 13 часов назад, Ирина_ сказал: у пісні немає слів, які виявляли б істинніі причини втрати інтересу з боку фраєра, крім як "не по-масті". надто розмите формулювання для якоїсь категоричності у питанні "ким вона була" і чому він втратив інтерес Если бы в песне была бы четкая формулировка кем была она, то разве мы бы разгадывали это? ) Интересно ведь включить дедукцию и логику, поиграть в "следака" или агента ФБР и распутать загадку ) Цитата
Ирина_ Опубліковано 4 червня, 2025 Опубліковано 4 червня, 2025 (змінено) 4 часа назад, Анджелина сказал: Если бы в песне была бы четкая формулировка кем была она, то разве мы бы разгадывали это? ) Интересно ведь включить дедукцию и логику, поиграть в "следака" или агента ФБР и распутать загадку ) якби в пісні було чітке формулювання, ми б справді нічого не розгадували - погоджуюсь. але ж мова йде не про це. йдеться про те, що навіть натяків на істинні причини втрати інтересу немає. лише розмите “не по масті”. "не по масті" - це не натяк, це евфемізм, за яким нічого не стоїть, окрім банального ухилення від конкретики. і тут уже, пробачте, не дедукція і логіка, а психоаналітична фантазія на тему “хто що відчув у порожнечі”, або творчий семінар .потрібні хоч якісь сліди, а не лише художній туман і поетичне "щось не так". інакше ми не аналізуємо - ми просто проєктуємо власні здогадки в порожнечу. я про це. є розуміння з пісні : він - мент, вона - умовно-чєсная, вони - помилилися, обоє. він, використавши її ,більше не прийшов - їй сумно. тому що він їй подобався і в неї тепер проблеми у своєму рептилоїдному середовищі. центровая красючка Нина Картинка - майже театральне амплуа. центрова - не просто симпатична, а така, що тримає центр тяжіння тусовки."Нина Картинка"- ім’я як псевдонім або кличка. маємо справу з яскравою, відомою в певних колах жінкою.її записали зі слів - персонаж напівлегендарний, існує в переказах, фольклорі кримінальної субкультури,яка зіткнулася з проблемами емоційного та іміджевого плану після спілкування з ним:"фраєр", "мусорок", "тварь" - дуже характерні епітети, які свідчать про розчарування та емоційну травму. Змінено 4 червня, 2025 користувачем Ирина_ 3 Цитата
Анджелина Опубліковано 4 червня, 2025 Автор Опубліковано 4 червня, 2025 51 минуту назад, Ирина_ сказал: йдеться про те, що навіть натяків на істинні причини втрати інтересу немає. Здесь надо думать как персонажи. Мы ведь собрались не школьники. Немного пожили и ума, и опыта набрались. Нужно каждому смоделировать ситуацию, в которой он бы мог точно понять, что если бы он узнал кто она, то он больше бы никогда не пришел. Цитата
Ирина_ Опубліковано 5 червня, 2025 Опубліковано 5 червня, 2025 13 часов назад, Анджелина сказал: Здесь надо думать как персонажи. Мы ведь собрались не школьники. Немного пожили и ума, и опыта набрались. Нужно каждому смоделировать ситуацию, в которой он бы мог точно понять, что если бы он узнал кто она, то он больше бы никогда не пришел. щось мені підказує, що у Вас ця модель є і вона цілком оформлена й відполірована для презентації. 1 2 Цитата
Анджелина Опубліковано 5 червня, 2025 Автор Опубліковано 5 червня, 2025 9 часов назад, Ирина_ сказал: щось мені підказує, що у Вас ця модель є і вона цілком оформлена й відполірована для презентації. Таки да. Есть по этому вопросу собственное мнение. ) Но мне бы хотелось здесь услышать эту версию ( вернее их две, но они близко по тематике) от других мыслящих людей. ) А возможно услышать чью-то версию, абсолютно не похожую на мою, но обсудив которую, придем к выводу, что она имеет место быть. Цитата
Ирина_ Опубліковано 5 червня, 2025 Опубліковано 5 червня, 2025 2 часа назад, Анджелина сказал: Таки да. Есть по этому вопросу собственное мнение. ) Но мне бы хотелось здесь услышать эту версию ( вернее их две, но они близко по тематике) от других мыслящих людей. ) А возможно услышать чью-то версию, абсолютно не похожую на мою, но обсудив которую, придем к выводу, что она имеет место быть. гарно, що вона взагалі існує, на відміну від гіпотетичних, поки що не народжених ідей інших учасників. 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 7 червня, 2025 Опубліковано 7 червня, 2025 Знаїте - розповідайте... Для неї теж був сюрприз - мєнт при параді 1 Цитата
Анджелина Опубліковано 7 червня, 2025 Автор Опубліковано 7 червня, 2025 10 часов назад, ZzzZzzZzz сказал: Для неї теж був сюрприз - мєнт при параді Поэтому я и думаю, что он пришел арестовывать ее. Все и так знали что он мент. А тут зачем-то нарядился. И причем в первой половине дня, т.к. она была еще дома, а не на работе. Надевают форму на задержание, чтобы придать официальности событию. И именно в этой ситуации, когда деваться было некуда она выдала кто она. Да сказала такое, что он "свалил" и больше не приходил. Что она ему сказала? Кто она? Цитата
Ирина_ Опубліковано 7 червня, 2025 Опубліковано 7 червня, 2025 6 часов назад, Анджелина сказал: Поэтому я и думаю, что он пришел арестовывать ее. Все и так знали что он мент. А тут зачем-то нарядился. И причем в первой половине дня, т.к. она была еще дома, а не на работе. Надевают форму на задержание, чтобы придать официальности событию. И именно в этой ситуации, когда деваться было некуда она выдала кто она. Да сказала такое, что он "свалил" и больше не приходил. Что она ему сказала? Кто она? у пісні немає жодної прямої або непрямої вказівки на її арешт: підстави для затримання, порядок його здійснення, участь понятих, обов'язкове документальне оформлення, - жодна з цих ознак у тексті не представлена. жодних слів про постанову, понятих, процедуру. є вино, фльор, емоції. а,вино при затриманні - це як шампанське на розтині. 1 Цитата
ZzzZzzZzz Опубліковано 9 червня, 2025 Опубліковано 9 червня, 2025 Як варіант: він помітив якусь фотографію в її квартирі, фотографію своєї родички (мами, бабці) чи родича (тата) і зрозумів, що арештувати сестру не зможе... 1 Цитата
Рекомендовані повідомлення
Приєднуйтесь до обговорення
Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.