Аид 88 754 Опубліковано: 28 лютого, 2021 (змінено) 7 минут назад, Ferrite сказал: Так может ковид , а не грипп ? Запах, вкус ? (На 4-5 день пропадают после симптомов) Та не не оно. Хотя браслет говорит шо жизненные показатели грустные, тело неподвижное 😁 PAI индекс всего 35 Однако кислород не плох Змінено 28 лютого, 2021 користувачем Аид Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 28 лютого, 2021 (змінено) 11 хвилину тому, Аид сказав: Та не не оно. Хотя браслет говорит шо жизненные показатели грустные, тело неподвижное 😁 PAI индекс всего 35 Однако кислород не плох завтра ПЛР на COVID-19 обов'язково! Повторні зараження - реальні та непоодинокі (в т.ч. і серед колег і знайомих) втрата нюху та пнемнонія на початкових етапах - необов'язкові! Змінено 28 лютого, 2021 користувачем Moskit Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 754 Опубліковано: 28 лютого, 2021 1 минуту назад, Moskit сказал: завтра ПЛР на COVID-19 обов'язково! Повторні зараження - реальні та непоодинокі (в т.ч. і серед колег і знайомих) По состоянию, но таки да надо. Но пока симптоматика гриппа. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 28 лютого, 2021 1 хвилину тому, Аид сказав: Но пока симптоматика гриппа. не факт у мене теж був "як грип" за 3 дні, але ПЛР - позитивний Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 754 Опубліковано: 28 лютого, 2021 3 минуты назад, Moskit сказал: не факт у мене теж був "як грип" за 3 дні, але ПЛР - позитивний Ну до смартаб не далеко, не будет большой температуры схожу. Давно не болел и даже забыл как оно Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 28 лютого, 2021 1 хвилину тому, Аид сказав: Ну до смартаб не далеко, не будет большой температуры схожу. Давно не болел и даже забыл как оно через сімейного взяти е-направлення на тест в поліклініку, 900 гривень залишаться в кишені 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa85 759 Опубліковано: 28 лютого, 2021 А я с октября до нового года искать ваксигрипп в Одессе, так и не нашел..... После нового года перестал искать Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 754 Опубліковано: 28 лютого, 2021 Только что, Mixa85 сказал: А я с октября до нового года искать ваксигрипп в Одессе, так и не нашел..... После нового года перестал искать Я заказываю и получаю по новой почте очень много того чего нет в аптеках. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 754 Опубліковано: 28 лютого, 2021 47 минут назад, Moskit сказал: через сімейного взяти е-направлення на тест в поліклініку, 900 гривень залишаться в кишені Он меня погонит на КТ, потом ПЦР и после назначит пилюлек десяток. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Moskit 6 732 Опубліковано: 28 лютого, 2021 4 хвилини тому, Аид сказав: Он меня погонит на КТ, потом ПЦР и после назначит пилюлек десяток. спочатку ПЛР!!! Нормальна КТ-картина легень не виключає наявність COVID-19! Хоча КТ ОГК більш інформативне, ніж рентгенографія, тим не менше необов'язково починати саме з цього методу дослідження діагностику. в принципі, питання е-направлень вирішуються з доктором в телефонному режимі (якщо з доктором є комплаєнс) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах