vladimirs 378 Опубліковано: 8 травня, 2020 Привет! Сейчас думаю, куда поехать летом на Украине можно, море не интересует, на него осенью выберусь, надеюсь. Интересует природа и хорошие условия проживания, возможно дача в аренду или дом, но не знаю какую область смотреть, подскажите?:) 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa85 759 Опубліковано: 8 травня, 2020 (змінено) Если дача на лето, то Херсон - на Днепре или Конке, плавни. Чтоб только баркасом добраться можно было. Был в прошлом году. В этом в период карантина на каяках по плавням херсонским сплавлялся... Красота. Тихо, дачи, птички, река до 2х метров просматривается, тишина.... Змінено 8 травня, 2020 користувачем Mixa85 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
vladimirs 378 Опубліковано: 8 травня, 2020 7 минут назад, Mixa85 сказал: Если дача на лето, то Херсон - на Днепре или Конке, плавни. Чтоб только баркасом добраться можно было. Был в прошлом году. В этом в период карантина на каяках по плавням херсонским сплавлялся... Красота. Тихо, дачи, птички, река до 2х метров просматривается, тишина.... Вот такие варианты и ищу, Спасибо. А как точно называется место? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mixa85 759 Опубліковано: 8 травня, 2020 Там много мест: присмотрите на олх или может местном форуме дача на реке... Там Днепр, конка, кошевая. Люди с Херсона на баркасах на дачи идут. Все это на островах, у многих лодки свои моторные. Тишь да благодать. Чистая река, природа, красота. Сам бы купил дачу в таком месте, но от Одессы далековато. Причем, как правило, в таких местах хоромы и не особо актуальны... Посмотрите на олх, фото, можете даже в Гугл картах. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Аид 88 769 Опубліковано: 8 травня, 2020 Хочу в Сходницу. Был там давненько. Лес, природа, нафтуся, грибы и воздух. Почки помыть, печень подсадить и т.д. 1 1 3 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
LokiNew 136 Опубліковано: 12 травня, 2020 Луганская область, турбазы в Кременских лесах, на разный кошелек. Был мне понравилось. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
tiger74k 1 154 Опубліковано: 14 травня, 2020 08.05.2020 в 18:35, vladimirs сказал: Сейчас думаю, куда поехать летом на Украине можно, море не интересует, на него осенью выберусь, надеюсь. Интересует природа и хорошие условия проживания, возможно дача в аренду или дом, но не знаю какую область смотреть, подскажите?:) Порекламирую чуток свою малую Родину. Загуглите Мигово, Черновицкая обл. Предгорье Карпат, местные понастроили кучу домиков, сдают туристам. Есть, конечно и турбазы, но там поболее цена будет. Развлечений есть достаточно и летом и зимой, главное, чтоб деньжат хватило - квадроциклы, лошади, походы в горы... Фото мои, решили семьей чуток полазить горами. 3 6 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+Viko Travel 16 008 Опубліковано: 22 травня, 2020 УСІМ ПРИВІТ! НУ ЩО? СПРОБУЄМО ПОПРАЦЮВАТИ В УКРАЇНІ? HOTEL BRISTOL 5 Готель з дуже багатою вже двовіковою історією. В ньому зупинилися ще Теодор Драйзер, Джеймс Олдрідж, Джон Малкович…Розташований в центрі міста, навпроти знаменитої Одеської філармонії. 10-15 хвилин пішої прогулянку до моря та на Дерибасівську. Порівняння цін: (Weekend на двох з 22.05)Viko Travel: від 4464 грн Сайт готелю: від 5020 грн Booking•com: від 5064 грн CLUBHOUSE ILDECAMERON 4 Для тих, хто сумує за Італією, італійські готельєри створили шматочок батьківщини в Одесі. Новий готель, який ще не розсмакували українці, але дуже швидко оцінили іноземні гості міста. Їжа, напої, сервіс все дуже високого рівня. Порівняння цін: (29.05, 2 ночі на двох)Viko Travel: від 3996 грн Booking•com: від 5225 грн M1 CLUB HOTEL 5 Готель прямо на березі, на самому знаменитому пляжі Ланжерон. Побудований в сучасному стилі, просторі номери, смачні сніданки, є свій басейн, бар на даху з відкритим майданчиком і приголомшливим видом на Чорне море та одеський порт, де не поспішаючи можна пити апероль і радіти життю. Порівняння цін: (29.05, 2 ночі на двох)Viko Travel: від 7099 грн Сайт готелю: від 9200 грн 1 2 5 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах