Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
7 минут назад, Shansss сказал:

Прочитавши тему зрозумів, що можливо попасти на 25€ при SWIF переказі і на виведення грошей з приват 0.5% і моно 0.9% все вірно? 

да + к этому у вас еще могут зависнуть деньги на неопределенный срок как на укр карте так и в самом революте при отправке свифта

Опубліковано

Пластик изготовили и доставили за неделю, заказ и посылка бесплатная. Для полной активации карты необходимо провести оплату через введение пин-кода.

1.jpg.9b100ba3e6cb7fe23376af57641cf179.jpg2.jpg.ea289c62d19c33f0d01ebb6af821f4d4.jpg

Опубліковано
11 минут назад, Azarro сказал:

да + к этому у вас еще могут зависнуть деньги на неопределенный срок как на укр карте так и в самом революте при отправке свифта

И поддержка будет морозиться до последнего. 
Честно говоря, уже мысленно с этими деньгами попрощался. 

Опубліковано

Лично я становлюсь хейтером Revolut и буду их чмырить везде, где только можно. 

Иметь дело с банком, у которого:
1) нет мало-мальски нормальной поддержки;
2) нет механизма контроля прохождения платежей

нельзя. Это до первого сбоя, которые у них, как я понял, довольно частые. 

Почитал в соцсетях отзывы. Периодически возникают проблемы, и я не видел фраз: "Проблема решилась". 

Так что настраивайтесь на это. 

Опубліковано
1 час назад, lexlex сказал:

Да без разницы

image.png.4ef5e5a2e3918ae1ea8d6970d7fe14bd.png

Это как в поговорке: Один..., другой... У меня вышло без комиссии, у вас с комиссией. Разница очевидная

Опубліковано
2 часа назад, Shansss сказал:

Прочитавши тему зрозумів, що можливо попасти на 25€ при SWIF переказі і на виведення грошей з приват 0.5% і моно 0.9% все вірно? 

Краще вже придивіться на курс за вікном готівковий і $ живі дають в руки) Револют добре,  якщо є змога на ровері за кордон до банкомату,  як тут писали) 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...