Shansss 107 Опубліковано: 1 квітня, 2022 Прочитавши тему зрозумів, що можливо попасти на 25€ при SWIF переказі і на виведення грошей з приват 0.5% і моно 0.9% все вірно? 1 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Azarro 459 Опубліковано: 1 квітня, 2022 7 минут назад, Shansss сказал: Прочитавши тему зрозумів, що можливо попасти на 25€ при SWIF переказі і на виведення грошей з приват 0.5% і моно 0.9% все вірно? да + к этому у вас еще могут зависнуть деньги на неопределенный срок как на укр карте так и в самом революте при отправке свифта Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 1 квітня, 2022 1 час назад, Заяц. Ну Волк погоди! сказал: Карта от моно Мастеркард или Виза? Да без разницы Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jack 2 380 Опубліковано: 1 квітня, 2022 Пластик изготовили и доставили за неделю, заказ и посылка бесплатная. Для полной активации карты необходимо провести оплату через введение пин-кода. 4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 946 Опубліковано: 1 квітня, 2022 11 минут назад, Azarro сказал: да + к этому у вас еще могут зависнуть деньги на неопределенный срок как на укр карте так и в самом революте при отправке свифта И поддержка будет морозиться до последнего. Честно говоря, уже мысленно с этими деньгами попрощался. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 946 Опубліковано: 1 квітня, 2022 Лично я становлюсь хейтером Revolut и буду их чмырить везде, где только можно. Иметь дело с банком, у которого: 1) нет мало-мальски нормальной поддержки; 2) нет механизма контроля прохождения платежей нельзя. Это до первого сбоя, которые у них, как я понял, довольно частые. Почитал в соцсетях отзывы. Периодически возникают проблемы, и я не видел фраз: "Проблема решилась". Так что настраивайтесь на это. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Jack 2 380 Опубліковано: 1 квітня, 2022 Как удобная платёжка в Европе нормально, а заводить-выводить крупные суммые я бы и сам не решился. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Vova BM 63 Опубліковано: 1 квітня, 2022 Який курс виходить по PayPal? Чи це списує по курсу банку? Яка комісія пейралу і, наприклад, привату? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Заяц. Ну Волк погоди! 763 Опубліковано: 1 квітня, 2022 1 час назад, lexlex сказал: Да без разницы Это как в поговорке: Один..., другой... У меня вышло без комиссии, у вас с комиссией. Разница очевидная Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Twin 12 256 Опубліковано: 1 квітня, 2022 2 часа назад, Shansss сказал: Прочитавши тему зрозумів, що можливо попасти на 25€ при SWIF переказі і на виведення грошей з приват 0.5% і моно 0.9% все вірно? Краще вже придивіться на курс за вікном готівковий і $ живі дають в руки) Револют добре, якщо є змога на ровері за кордон до банкомату, як тут писали) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах