sphinx 554 Опубліковано: 18 квітня, 2022 (змінено) 5 хвилин тому, Mozart сказав: Звонили или писали? Мне интересно именно написать. Вот никакого чата я не нашел. И звонил , и писал . Если звонить то только в Ирландию, а мой английский не очень... Пользуетесь приложением или сайтом? Змінено 18 квітня, 2022 користувачем sphinx Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 946 Опубліковано: 18 квітня, 2022 4 минуты назад, sphinx сказал: И звонил , и писал . Если звонить то только в Ирландию, а мой английский не очень... Пользуетесь приложением или сайтом? Исключительно сайтом. Писать проще Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Savage Mind 145 Опубліковано: 18 квітня, 2022 Глупый вопрос конечно.. но как вообще пополнить PayPal ? В приложении ни кнопки такой, никакого намёка на это нет.. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 18 квітня, 2022 (змінено) 7 хвилин тому, Savage Mind сказав: Глупый вопрос конечно.. но как вообще пополнить PayPal ? В приложении ни кнопки такой, никакого намёка на это нет.. Пополнить СВОЙ счёт, к сожалению, не возможно. Только отправить кому-то 🙄 Змінено 18 квітня, 2022 користувачем sphinx 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shansss 107 Опубліковано: 18 квітня, 2022 1 година тому, sphinx сказав: Пополнить СВОЙ счёт, к сожалению, не возможно. Только отправить кому-то 🙄 Що у Вас не виходить? Прив'язали дві гривневих visa карт і все, валютну не потрібно прив'язувати і все. На кожному акк повинна бути прив'язана одна карта, я так розумію для ідентифікації. Сам на цьому попалився, прив'язав гривневу і потім валютну, то на гривневу гроші вернули, на валютну ні, зараз розмовляю з тех.підтримкою. 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 18 квітня, 2022 (змінено) 6 хвилин тому, Shansss сказав: Що у Вас не виходить? Прив'язали дві гривневих visa карт і все, валютну не потрібно прив'язувати і все. На кожному акк повинна бути прив'язана одна карта, я так розумію для ідентифікації. Сам на цьому попалився, прив'язав гривневу і потім валютну, то на гривневу гроші вернули, на валютну ні, зараз розмовляю з тех.підтримкою. Я казав про те, що свій рахунок PayPal поповнити неможливо. Причому тут прив'язка карт? Змінено 18 квітня, 2022 користувачем sphinx Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Sergiy123 95 Опубліковано: 18 квітня, 2022 5 годин тому, Mozart сказав: Револютом не получится (ограничение по минимуму), это только с PayPal можно, у меня там ноль и не пропускает. Пусть кто-то с PayPal Вам бросит. В революті мінімум на вивід якраз 2$,це поповнення 20$ мінімалка 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
sphinx 554 Опубліковано: 18 квітня, 2022 7 хвилин тому, Shansss сказав: валютну не потрібно прив'язувати А виводити куди? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shansss 107 Опубліковано: 18 квітня, 2022 4 хвилини тому, sphinx сказав: А виводити куди? Ви добавляєте карту валютну на акаунт 1 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shansss 107 Опубліковано: 18 квітня, 2022 11 хвилину тому, sphinx сказав: Я казав про те, що свій рахунок PayPal поповнити неможливо. Причому тут прив'язка карт? По якому курсу ви плануєте поповнити палку? Напевно легче сходити в обміну і здоров'я буде більше, і ціна не набагато вища. Я вивів гроші і закинув її, слава Богу що не заблочили і втратив лише 1.95$ но ще розмовляю за них. 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах