Goradaff 41 Опубліковано: 6 травня, 2022 Тільки що, brainfilter сказав: Лавочку с переводами на карту зарубежных банков прикрыли, Приват ввёл лимит 30 тыс в мес с грн карт ((( Только с валютных счетов львов сегодня продажа 33.40 А я думаю чому приват блочить всі перекази, ну все, напереводились Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Goradaff 41 Опубліковано: 6 травня, 2022 (змінено) Лишився тільки моно р2р на револют,? тільки чи надовго Змінено 6 травня, 2022 користувачем Goradaff 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 травня, 2022 1 час назад, brainfilter сказал: Лавочку с переводами на карту зарубежных банков прикрыли, Приват ввёл лимит 30 тыс в мес с грн карт ((( Только с валютных счетов львов сегодня продажа 33.40 Так з гривневих рахунків більше не дає переводити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Goradaff 41 Опубліковано: 6 травня, 2022 12 хвилини тому, BrazZzilec сказав: Так з гривневих рахунків більше не дає переводити? Дає, якщо не вибрали ліміт в 30к 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 946 Опубліковано: 6 травня, 2022 5 минут назад, Goradaff сказал: Дає, якщо не вибрали ліміт в 30к А кто-то проверял, просто интересно: 30к - это с учетом комиссии или без? Т.е. 30000 + комиссия или всего? 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Lares 77 Опубліковано: 6 травня, 2022 30к, як і 100к, включаючи комісію. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 травня, 2022 6 минут назад, Mozart сказал: А кто-то проверял, просто интересно: 30к - это с учетом комиссии или без? Т.е. 30000 + комиссия или всего? Я у привата 2 карты использовал, с учётом комиссии Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 6 травня, 2022 15 минут назад, Mozart сказал: А кто-то проверял, просто интересно: 30к - это с учетом комиссии или без? Т.е. 30000 + комиссия или всего? В мене теж з комісією 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Alex_Retailer 569 Опубліковано: 6 травня, 2022 1 час назад, BrazZzilec сказал: Я у привата 2 карты использовал, с учётом комиссии Подскажите пожалуйста, 2 карты на одного клиента или на разных? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 6 травня, 2022 1 час назад, Alex_Retailer сказал: Подскажите пожалуйста, 2 карты на одного клиента или на разных? Свои карты. На меня оформлены Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах