Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, m2m-ua сказал:

схема которая работала (сегодня закрылось уже все) - моно - зен - револют - бинанс в евро - евро на юсдт - продажа п2п...

Зачем ZEN.COM, если я правильно понял, в этой схеме?

Опубліковано
2 години тому, m2m-ua сказав:

схема которая работала (сегодня закрылось уже все) - моно - зен - револют - бинанс в евро - евро на юсдт - продажа п2п - начинаем сначала. 3000 грн с круга в 1000 долл.

Моно закрыл переводы уже, хотя поднял комсу до 4% сначала.

Приват до 30к с карты в месяц.

Zen безкоштовно 1 місяць, чи рік, не знаєте? Там безкоштовний свіфт 1 раз/місяць.

Опубліковано
9 минут назад, Vova BM сказал:

Zen безкоштовно 1 місяць, чи рік, не знаєте? Там безкоштовний свіфт 1 раз/місяць.

1 месяц дли бизнеса и год для небизнеса

если зарегистрируетесь дайте знать

Опубліковано (змінено)
57 минут назад, 8222222 сказал:

1 месяц дли бизнеса и год для небизнеса

если зарегистрируетесь дайте знать

Зарегался, не бизнес, год бесплатно. Не могу найти как со свифтом обстоит дело, кто может детальнее объяснить ?  Какие комиссии/лимиты по свифту?  

Змінено користувачем Motorhead
Опубліковано
8 хвилин тому, Motorhead сказав:

Зарегался, не бизнес, год бесплатно. Не могу найти как со свифтом обстоит дело, кто может детальнее объяснить ?  Какие комиссии/лимиты по свифту?  

Раніше був 1 безкоштовно на місяць, далі 3 євро. Тепер не знаю.

І сепа там 10 центів

Опубліковано
37 минут назад, Motorhead сказал:

через сайт или приложение?

Опубліковано

Работая с Zen.com примите во внимание, что связаться с их поддержкой не реально. 4 мая транзакция зашла и через минуту отклонилась и всё.. в приват возврата нет, поддержка zen - звонок в рельсу.. ни чат, ни почта, ни сообщение на сайте.. 

Приєднуйтесь до обговорення

Ви можете написати зараз та зареєструватися пізніше. Якщо у вас є обліковий запис, авторизуйтесь, щоб опублікувати від імені свого облікового запису.
Примітка: Ваш пост буде перевірено модератором, перш ніж стане видимим.

Гість
Відповісти на цю тему...

×   Вставлено із форматуванням.   Вставити як звичайний текст

Дозволено використовувати не більше 75 емодзі.

×   Ваше посилання було автоматично вбудована.   Відображати як звичайне посилання

×   Ваш попередній контент було відновлено.   Очистити редактор

×   Ви не можете вставляти зображення безпосередньо. Завантажуйте або вставляйте зображення за посиланням.

Завантаження...
  • Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки
  • Створити...