AndriiVN 84 Опубліковано: 15 травня, 2022 (змінено) может кто-то ближе к теме налогов. Вот эти прокрутки валюты в грн и обратно, это ж доход получается? или вроде как просто сам себе переводишь и никакого дохода? Я в общем хочу узнать что может сказать налоговая, и при каких объёмах? Змінено 15 травня, 2022 користувачем AndriiVN 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 15 травня, 2022 10 минут назад, AndriiVN сказал: может кто-то ближе к теме налогов. Вот эти прокрутки валюты в грн и обратно, это ж доход получается? или вроде как просто сам себе переводишь и никакого дохода? Я в общем хочу узнать что может сказать налоговая, и при каких объёмах? наличные валютообменные операции налогом не облагаются 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+zicus 118 Опубліковано: 15 травня, 2022 2 минуты назад, йцукен сказал: наличные валютообменные операции налогом не облагаются Так а если это делается через р2р или swift, это ж не наличные? И если перечисляешь жене или детям, тоже не считается? Или я ошибаюсь? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
йцукен 1 130 Опубліковано: 15 травня, 2022 3 минуты назад, zicus сказал: Так а если это делается через р2р или swift, это ж не наличные? И если перечисляешь жене или детям, тоже не считается? Или я ошибаюсь? имеется в виду собственные деньги. Маржинальная торговля облагается, но это не ваш случай прочитайте налоговый кодекс и погуглите, если сильно паритесь. 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 Можливо комусь буде цікаво, як купити євро за 31.1 грн https://www.youtube.com/shorts/GhEWXQqp9TU 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Тихон4 4 Опубліковано: 16 травня, 2022 (змінено) 7 часов назад, wapweb сказал: Можливо комусь буде цікаво, як купити євро за 31.1 грн https://www.youtube.com/shorts/GhEWXQqp9TU Можливо комусь буде цікаво, почитайте відгуки за Conotoxia в Google Play. Змінено 16 травня, 2022 користувачем Тихон4 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 8 минут назад, Тихон4 сказал: Можливо комусь буде цікаво, почитайте відгуки за Conotoxia в Google Play. Так, є негативні. Так само як і у Revolut, Wise, Zen та інших систем. Наразі у мене проблем немає. Якщо будуть - відпишу. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
AndriiVN 84 Опубліковано: 16 травня, 2022 12 минут назад, wapweb сказал: Так, є негативні. Так само як і у Revolut, Wise, Zen та інших систем. Наразі у мене проблем немає. Якщо будуть - відпишу. тобто сервісом ви користуєтесь, що там по лімітам? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 16 травня, 2022 (змінено) 7 часов назад, wapweb сказал: Можливо комусь буде цікаво, як купити євро за 31.1 грн https://www.youtube.com/shorts/GhEWXQqp9TU А ви пробували звідти swift в український банк відправляти? Є комісії? Змінено 16 травня, 2022 користувачем BrazZzilec Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
wapweb 88 Опубліковано: 16 травня, 2022 36 минут назад, AndriiVN сказал: тобто сервісом ви користуєтесь, що там по лімітам? Звичайно Ліміти та комісії Безкоштовні SEPA перекази. Безкоштовний обмін валют. Безкоштовне P2P поповнення та переказ, якщо проводити операцію через банк відправника/отримувача. 0.7% якщо поповнювати експрес методом через додаток Conotoxia. Ліміт на одну транзакцію за замовчуванням - 5 000 zł, але можна змінити. Ліміт операцій на день та місяць - € 250, можна збільшити до € 250 000. 3 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах