BrazZzilec 124 Опубліковано: 17 травня, 2022 17 минут назад, Sergiy123 сказал: Відкривайте одноразову,вона буде віза Так якщо вже одна є другу не дає відкрити. Можна відкрити тільки дебетову (з платною доставкою на адресу) або віртуальну дебетову (вона mastercard без можливості вибору) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
8222222 1 511 Опубліковано: 17 травня, 2022 2 часа назад, BrazZzilec сказал: Так якщо вже одна є другу не дає відкрити. Можна відкрити тільки дебетову (з платною доставкою на адресу) або віртуальну дебетову (вона mastercard без можливості вибору) Так одну удалите и откройте другую 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Motorhead 11 Опубліковано: 17 травня, 2022 15.05.2022 в 22:49, AndriiVN сказал: может кто-то ближе к теме налогов. Вот эти прокрутки валюты в грн и обратно, это ж доход получается? или вроде как просто сам себе переводишь и никакого дохода? Я в общем хочу узнать что может сказать налоговая, и при каких объёмах? Тоже интересует этот вопрос. На сколько мне известно регулярные зачисления валюты свифтом может быть расценено как предпринимательская деятельность и с этого нужно будет уплатить налоги. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
antonioban 189 Опубліковано: 17 травня, 2022 46 хвилин тому, Motorhead сказав: Тоже интересует этот вопрос. На сколько мне известно регулярные зачисления валюты свифтом может быть расценено как предпринимательская деятельность и с этого нужно будет уплатить налоги. расценено кем? Налоговой? Люди перебрасывают свои средства. С которых уже уплачены налоги. Банком? Он лишь посредник при выполнении операций. Другой вопрос это происхождение средств, если человек вносит миллионы и толком не может объяснить откуда деньги я бы на месте банка отказал в обслуживании. Такой себе миллионер изгой получился бы. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
serhei 122 Опубліковано: 17 травня, 2022 16.05.2022 в 01:32, wapweb сказал: Можливо комусь буде цікаво, як купити євро за 31.1 грн https://www.youtube.com/shorts/GhEWXQqp9TU А курси там десь можливо побачити? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serg1976 162 Опубліковано: 17 травня, 2022 Підкажіть, будь ласка, яку адресу вказувати у revolut, якщо я знаходжусь в Україні? 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 17 травня, 2022 24 минуты назад, Serg1976 сказал: Підкажіть, будь ласка, яку адресу вказувати у revolut, якщо я знаходжусь в Україні? Одну з країн Європи. В Україні револют не працює. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Serg1976 162 Опубліковано: 17 травня, 2022 (змінено) 7 минут назад, BrazZzilec сказал: Одну з країн Європи. В Україні револют не працює. взагалі будь яку, вони не верифікують користувачів за адресою? Не працює в Україні формально, але користуватися рахунком можливо? Змінено 17 травня, 2022 користувачем Serg1976 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
reedme 0 Опубліковано: 17 травня, 2022 7 минут назад, BrazZzilec сказал: Одну з країн Європи. В Україні револют не працює. Яку країну краще вибрати для долара? Яку для євро? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
BrazZzilec 124 Опубліковано: 17 травня, 2022 14 минут назад, Serg1976 сказал: взагалі будь яку, вони не верифікують користувачів за адресою? Не працює в Україні формально, але користуватися рахунком можливо? 16 страница форума 😉 1 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах