+E34 265 Опубліковано: 22 травня, 2022 22.05.2022 в 02:53, wapweb сказал: Наразі є можливість переказати з Форвард банку на закордонну картку з гарним курсом - близько 30.3 за долар, але є ліміт 9 000 грн / день якщо у вас три картки (дебетова, кредитна та пенсійна). це лише з карток Форвард банку проходить? чи то Ви просто з Форварду тестували? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Joghua 0 Опубліковано: 22 травня, 2022 (змінено) 18 часов назад, Mozart сказал: А есть какие-то преимущества у SEPA перед SWIFT? Или суть в том, что они идут на выходных, когда не идут свифты, да? SEPA c Революта но мой счет в прибалтике, в любой день, часа за три долетает. Змінено 22 травня, 2022 користувачем Joghua Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+E34 265 Опубліковано: 22 травня, 2022 22.05.2022 в 02:53, wapweb сказал: Але тут є один момент: в тому варіанті, де у Вас під час конвертації іде списання грошей з укр банку в грн та відразу зарахування на валютну карту також укр банку (по факту переказ), то чи не буде це порушенням стосовно того що НБУ дозволяє " транскордонні Р2Р-перекази з рахунків, відкритих у банках у національній валюті". Тобто це ж не транскордонний переказ, а з України в Україну. Тобто якщо технічно це можливо зробити, то чи не буда за це якихось наслідків, як за порушення вимог НБУ. Це питання, певно, більше навіть до Маестро 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 22 травня, 2022 22 минуты назад, E34 сказал: Тобто якщо технічно це можливо зробити, то чи не буда за це якихось наслідків, як за порушення вимог НБУ. Суб'єктами порушення вимог НБУ можуть бути виключно банки (чи їх посадові особи), тому, якщо технічно це можливо, то з клієнта спросу нема. 1 3 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
ЛанаКо 5 Опубліковано: 22 травня, 2022 22.05.2022 в 02:53, wapweb сказал: Наразі є можливість переказати з Форвард банку на закордонну картку з гарним курсом - близько 30.3 за долар, але є ліміт 9 000 грн / день якщо у вас три картки (дебетова, кредитна та пенсійна). А у вас именно уже получилось перевести валюту? А почему по 30,30 если на сайте у них карточный курс стоит доллар 32,10 , а евро 32,50. И онлайн уже не регистрируют , как мне сказал оператор. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 22 травня, 2022 18 часов назад, E34 сказал: Але тут є один момент: в тому варіанті, де у Вас під час конвертації іде списання грошей з укр банку в грн та відразу зарахування на валютну карту також укр банку (по факту переказ), то чи не буде це порушенням стосовно того що НБУ дозволяє " транскордонні Р2Р-перекази з рахунків, відкритих у банках у національній валюті". Тобто це ж не транскордонний переказ, а з України в Україну. Тобто якщо технічно це можливо зробити, то чи не буда за це якихось наслідків, як за порушення вимог НБУ. Це питання, певно, більше навіть до Маестро Хвилюйтесь, щоб усе пройшло. До речі, крім автора, хтось ще випробував? У мене більше питання до цього ресурсу. Судячи з назви, він український. Чи безпечно на ньому вводити дані карт?... А щодо "порушення вимог НБУ" - нехай це Вас хвилює в останню чергу. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Анджелина 21 013 Опубліковано: 22 травня, 2022 Ещё куча вариантов, но возможно с понедельника это будет не выгодно. Тем более, я так понимаю, что с приватовской карты нельзя слать дофига переводов на все ресурсы и есть ограничение на карту в 100 т. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 22 травня, 2022 8 минут назад, Анджелина сказал: Ещё куча вариантов, но возможно с понедельника это будет не выгодно. Тем более, я так понимаю, что с приватовской карты нельзя слать дофига переводов на все ресурсы и есть ограничение на карту в 100 т. Молодец автор видео! Очень толково и по сути излагает. И кстати, кто прослушал видео, думаю, понял, почему УЖЕ ПОЗДНО сегодня это делать... Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Floridor 5 030 Опубліковано: 22 травня, 2022 6 минут назад, Mozart сказал: Молодец автор видео! Очень толково и по сути излагает. И кстати, кто прослушал видео, думаю, понял, почему УЖЕ ПОЗДНО сегодня это делать... Потому что за 5 часов уже 2000 просмотров?)) А вот он говорит, списание с карты будет через пару дней по текущему курсу, разве это так? Ведь банк отправляет сумму в гривне, которую запросил fin.do или perekaz24, со стороны банка никакой конвертации же нет? 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 931 Опубліковано: 22 травня, 2022 Ключевой момент, на который автор обращает внимание, и я тоже хочу это подчеркнуть. С понедельника банки начнут ставить повышенные карточные курсы. Поэтому играться с банками, которые списывают по факту совершения проводки (через 1-2 рабочих дня) сейчас - означает нарваться на списание по повышенному курсу, который НЕИЗВЕСТНО какой будет. Т.е. вот сейчас перевод-то прошел... Но через пару дней с вас снимут еще денег. Загнали Вы на карту денег прямо "под перевод" и думаете, что обманули банк? Банк просто загонит карту в минус. Ну, вы поняли (кто не понял, перечитайте или переспросите). В общем, на моменте это НЕ вариант. 2 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах