Arbitr 855 Опубліковано: 25 травня, 2022 В продовженні теми Revolut : Спробував зареєструватись із іншого тел.номера. Прийшло повідомлення що "ви вже зареєстровані" в смс чітко вказаний ip адреса,хоча не зовсім правильно вказане місто,тобто відслідковують розташування по геолокації чи ір-адресі і банять при реєстрації (коли вказується європейська країна перебування). Висновок:із Revolut-om "таки,да" - завершено для потенційних користувачів із України. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Yevgenii 14 Опубліковано: 25 травня, 2022 9 минут назад, t.c. сказал: переказ через ПУМБ. Пропустило десь через добу+ після 1ї транзакціі. говорят, там еще комиссия 10% может прилететь) 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lexlex 508 Опубліковано: 25 травня, 2022 11 часов назад, Alex_Retailer сказал: 30000 тысяч в месяц без учета комиссии ( обычно это 1% виза или 2% мастеркард ) Приват теперь и за визу 2% берет 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
t.c. 363 Опубліковано: 25 травня, 2022 Тільки що, Yevgenii сказав: говорят, там еще комиссия 10% может прилететь) наразі заблоковано по 32.хх-33.хх (комісію переказу не віднімав) Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
|Riko| 116 Опубліковано: 25 травня, 2022 20 минут назад, Arbitr сказал: В продовженні теми Revolut : Спробував зареєструватись із іншого тел.номера. Прийшло повідомлення що "ви вже зареєстровані" в смс чітко вказаний ip адреса,хоча не зовсім правильно вказане місто,тобто відслідковують розташування по геолокації чи ір-адресі і банять при реєстрації (коли вказується європейська країна перебування). Висновок:із Revolut-om "таки,да" - завершено для потенційних користувачів із України. попробуйте впн 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 707 Опубліковано: 25 травня, 2022 12 часов назад, Alex_Retailer сказал: Подтверждаю данную информацию. Приват стал записывать не только карту отправителя и физ.лицо которое отправляет деньги ( ограничение 30к в месяц ), но и карту получателя тоже 30к в месяц, т.е. нужна уже другая карта для приема денег за рубежом (другая карта револют) 30000 тысяч в месяц без учета комиссии ( обычно это 1% виза или 2% мастеркард ) Лично проверено: в 30000 входит комиссия. Делал тест одним платежом. Пускает только, если ВСЕГО (с комиссией) 30к. И да, на VISA уже тоже сделали 2% комиссии, хотя на сайте не поменяли еще. 1 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
DarkRanger 2 028 Опубліковано: 25 травня, 2022 9 минут назад, Mozart сказал: И да, на VISA уже тоже сделали 2% комиссии, хотя на сайте не поменяли еще. поменяли 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
+володимир 730 Опубліковано: 25 травня, 2022 Інша людина,яка взагалі не робила переказів за кордон,зі свого ПБ пробувала відправляти на мій револют,синю карту. Прийшло повідомлення від ПБ "ліміт на надсилання 25 переказів за кордон до 1.06. вичерпано". Я нарахував 10 на мій револют. Навіть якщо рахувати вхідні і вихідні , всеодно 25 не виходить. Ну в них своя арифметика. Побачимо,що буде з 1.06🙂 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Shansss 107 Опубліковано: 25 травня, 2022 2 хвилини тому, володимир сказав: Інша людина,яка взагалі не робила переказів за кордон,зі свого ПБ пробувала відправляти на мій револют,синю карту. Прийшло повідомлення від ПБ "ліміт на надсилання 25 переказів за кордон до 1.06. вичерпано". Я нарахував 10 на мій револют. Навіть якщо рахувати вхідні і вихідні , всеодно 25 не виходить. Ну в них своя арифметика. Побачимо,що буде з 1.06🙂 Також спробував людину яка не робила перекази, на синю написало обмеження на Revolut в 15 тис.грн, на онлайн написало 30 тис.грн. Так що якось так. 2 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Mozart 668 707 Опубліковано: 25 травня, 2022 4 минуты назад, Shansss сказал: Також спробував людину яка не робила перекази, на синю написало обмеження на Revolut в 15 тис.грн, на онлайн написало 30 тис.грн. Так що якось так. А можна скрины сообщений от Привата увидеть? Спасибо заранее. 1 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах